Logo Van der Meulen
Mooie badkamers
voor de juiste prijs!

Ontwerp uw nieuwe badkamer zelf in 3D

Beoordeling Baden+ Badkamers
38 beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen
9.110
38Baden+

Klik hier voor het badkamer inspiratie boek van Baden+

Van der Meulen Drachten

Facebook Oude Geerdink

Badkamer ontwerpen

Ontwerp zelf uw badkamer

Badkamer ontwerpen

Van der Meulen Drachten helpt u graag met uw badkamerontwerp

In onze showroom in Drachten kunt u naar hartelust inspiratie op doen. Met deze inspiratie maken onze gespecialiseerde badkamerontwerpers een ontwerp voor uw nieuwe badkamer, helemaal afgestemd op uw budget en wensen. Maar veel klanten vinden het fijn om zelf thuis alvast met hun eigen badkamer ontwerp aan de slag te gaan.

Ontwerp zelf uw badkamer

* Vergeet uzelf niet te registreren wanneer u uw ontwerp wilt opslaan. Afhankelijk van uw internet verbinding, kan het opstarten van het 3D badkamer ontwerpprogramma enige tijd duren.

Zelf uw badkamer ontwerpen; hoe werkt het?

U deelt de badkamer gemakkelijk in met de sanitair producten, die u wenst in uw nieuwe badkamer. Het 3D badkamer ontwerp programma biedt u de mogelijkheid om meerdere ontwerpen te maken. Zorg er voor dat u de ontwerpen goed op slaat, zodat u die mee kunt nemen naar de showroom van Van der Meulen in Drachten. Onze ontwerpers werken het tot in detail uit en kijken of het technisch allemaal mogelijk is. U krijgt bij ons advies op maat, zodat wij voor u uw droombadkamer kunnen realiseren.

Inspiratie voor uw nieuwe complete badkamer

Laat u naar inspireren in onze showroom. Hier laten wij met maar liefst 30 badkameropstellingen zien wat er onder andere allemaal mogelijk is. Een kleine badkamer met alle opties of juist een hele grote badkamer, een ruimte met een schuine wand of een raam. Onze badkamerarchitect komt ook graag bij u thuis om de ruimte voor uw badkamer te bekijken. Zo wordt er in het ontwerp met alles rekening gehouden. Niets is voor ons onmogelijk!

Direct contact opnemen