Logo Van der Meulen
Mooie badkamers
voor de juiste prijs!

Ontwerp uw nieuwe badkamer zelf in 3D

Beoordeling Baden+ Badkamers
39 beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen
9.210
39Baden+

Klik hier voor het badkamer inspiratie boek van Baden+

Van der Meulen Drachten

Facebook Oude Geerdink

badkamer Drachten

Badkamer renovatie in Drachten

badkamer Drachten
vdmeulen-badkamer-drachten-4.jpg
vdmeulen-badkamer-drachten-3.jpg
vdmeulen-badkamer-drachten-2.jpg
vdmeulen-badkamer-drachten-1.jpg

De klanten die voor deze badkamer bij van der Meulen in Drachten terechtkwamen hadden zelf al voor ogen hoe de nieuwe badkamer er uit zou moeten komen te zien.

Mooi strak en ruim van opzet

Een strakke, eigentijdse badkamer met een ruime opzet en een douche met een vloer met goot in plaats van een bak.
Door deze wensen samen met de klant direct naar een ontwerp te vertalen in de winkel, kon de klant direct een goed idee krijgen van de mogelijkheden en hoe het er uit zou komen te zien.

De ruime douche is van Sealskin, maar ondanks de afmetingen oogt de badkamer toch ruim omdat de vloer achter het heldere glas doorloopt in de douche. Onder de ingebouwde regendouche van Hotbath is het eenvoudigweg genieten.

Het badkamermeubel met dubbele wastafels van Pelipal oogt ondanks de breedte toch elegant omdat het zwevend gemonteerd is.
Boven het meubel is over de gehele breedte een spiegel met ingebouwde LED-verlichting opgehangen. Ook dit heeft een verruimend effect in de badkamer.
De grijze designradiator van HSK is prachtig vormt een prachtig geheel met de contrasterende witte wand tegels en donkergrijze vloer tegels.

Uiteraard is ook de WC zwevend gemonteerd, waardoor de badkamer onderhoudsvriendelijk is en bij het poetsen alles goed bereikt kan worden.

Passie en vakmanschap

Uiteraard is deze complete badkamer met veel passie voor onze klanten ontworpen, en is bij de installatie het vakmanschap van onze medewerkers weer duidelijk zichtbaar. Al met al een project waar de bewoners weer jaren van kunnen genieten.

Direct contact opnemen