Logo Van der Meulen
Mooie badkamers
voor de juiste prijs!

Ontwerp uw nieuwe badkamer zelf in 3D

Beoordeling Baden+ Badkamers
38 beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen
9.110
38Baden+

Klik hier voor het badkamer inspiratie boek van Baden+

Van der Meulen Drachten

Facebook Oude Geerdink

Beetsterzwaag

Badkamer in Beetsterzwaag

Beetsterzwaag

Onlangs mochten wij, van Van der Meulen Sanitair in Drachten, deze complete badkamer ontwerpen en installeren bij onze klant in Beetsterzwaag.

Complete luxe badkamer in Beetsterzwaag

Het prachtige vrijstaande bad van het merk Luca is de absolute eyecatcher van deze badkamer. Samen met de Zucchetti kraan vormt het een mooi geheel. De grote vloer- en wandtegels zorgen voor een rustige uitstraling in de ruimte.

Maatwerk

Het wastafelmeubel is speciaal voor onze klant in Beetsterzwaag op maat gemaakt. Een leuk detail is dat het Belgisch hardsteen van de vloertegels ook gebruikt is voor de wastafel.

Ook voor de douchewand is maatwerk geleverd. Een prachtige hoge wand tot aan het plafond zorgt ervoor dat de warmte in de doucheruimte blijft. Met de doucheset van Hansgrohe met een hand- en stortdouche vindt onze klant in Beetsterzwaag een heerlijk relaxmoment onder de douche.

Duravit douche-wc

Onze klant heeft gekozen voor een Duravit douche-wc op de badkamer. Hij ziet er uit als een normale wc, maar reinigt het onderlichaam met een warme douchestraal na het toiletgebruik.

Wilt u ook zo'n mooie badkamer? Laat u inspireren in onze luxe showroom in Drachten, vlakbij Beetsterzwaag of neem direct contact met ons op om uw wensen te bespreken.

Direct contact opnemen