Logo Van der Meulen
Mooie badkamers
voor de juiste prijs!

Ontwerp uw nieuwe badkamer zelf in 3D

Beoordeling Baden+ Badkamers
38 beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen
9.110
38Baden+

Klik hier voor het badkamer inspiratie boek van Baden+

Van der Meulen Drachten

Facebook Oude Geerdink

Badkamer in Boelenslaan

Sfeervolle complete badkamer in Boelenslaan

Badkamer in Boelenslaan
Complete_badkamer_Boelenslaan_bad.jpg
Complete_badkamer_Boelenslaan_designradiator.jpg
Complete_badkamer_Boelenslaan_douche.jpg
Complete_badkamer_Boelenslaan_douche2.jpg
Complete_badkamer_toilet_Boelenslaan_1.jpg
Complete_badkamer_Boelenslaan_badkamermeubel.jpg

Sfeervolle, warme badkamer in Boelenslaan bij Drachten

Onze klant in Boelenslaan wilde graag een warme, sfeervolle badkamer met een strakke moderne uitstraling. In het badkamerontwerp moesten wij, Van der Meulen Drachten, rekening houden met de beschikbare ruimte in verband met het schuine dak in de badkamer. Daarnaast was ook het verzoek om voldoende bewegingsruimte te houden met het oog op de toekomst. Een nieuwe badkamer voor het leven.

In een persoonlijk gesprek hebben we diverse badkameropstellingen besproken met onze klant uit Boelenslaan. Al snel was duidelijk dat het badkamermeubel een prominente plek moest krijgen in de badkamer. Het badkamermeubel is modulair opgebouwd en voorzien van 2 laden en keramische opbouwkommen van Ideal Standard. Afgewerkt met prachtige kranen van Zucchetti.

Ook een bad waar men goed in kan liggen om te relaxen en ontspannen was een grote wens. In het ontwerp hebben we gekozen voor een bad van Wavedesign uit de serie Aruba. Het formaat 170x75 is groot genoeg voor de klant en zorgt ervoor dat er voldoende loopruimte in de badkamer blijft.

De sfeervolle badkamer krijgt extra warmte door de designradiator met handdoekhouder van Vasco en de sfeervolle vloertegels van Leonardo. Onze klant uit Boelenslaan heeft er voor gekozen om 1 wand te schilderen met muurverf in Beton stuc look wat een extra dimensie geeft aan de badkamer.

Aparte toiletruimte

Het toilet is in een aparte ruimte gerealiseerd. Hier hebben we een hangend toilet van Plieger uit de serie Zano geinstalleerd.

Mevrouw heeft de sfeer en stijl van zowel de badkamer als het toilet helemaal compleet gemaakt met prachtige accessoires en een grote spiegel met verlichting boven het badkamermeubel.

Direct contact opnemen