Logo Van der Meulen
Mooie badkamers
voor de juiste prijs!

Ontwerp uw nieuwe badkamer zelf in 3D

Beoordeling Baden+ Badkamers
38 beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen
9.110
38Baden+

Klik hier voor het badkamer inspiratie boek van Baden+

Van der Meulen Drachten

Facebook Oude Geerdink

Robuuste badkamer in Oldemarkt

Robuuste badkamer in Oldemarkt

Robuuste badkamer in Oldemarkt
img-7483.jpg
img-7490.jpg
img-7484.jpg
img-7488.jpg
img-7486.jpg

Van der Meulen heeft in het Overijsselse Oldemarkt een compleet nieuwe badkamer gerealiseerd. In de ontwerpfase was waren er twee belangrijke eisen waar de badkamer aan moest voldoen. De badkamer moest veel functionele opbergruimte bevatten en de ruimte moet een robuuste, strakke uitstraling hebben.

Stoere elementen

Om deze robuuste look te creëren is er gekozen voor stoere betonlooktegels van Pastorelli in een donkere en lichte variant. Doordat er gekozen is voor twee soorten betontegels, krijg je een ruimtelijk, licht gevoel als je de badkamer binnenstapt. Wat de badkamer extra trendy maakt zijn de wanden met betonstructuur. Deze structuur wordt gecreëerd door te wrijven en schuren en wordt betoncire genoemd.

Wellness in de badkamer

De inloopdouche is het pareltje van de badkamer. In deze ruimte kun je het heerlijke gevoel van wellness ervaren. De doucheruimte is voorzien van een regendouche met een ingebouwde kranen, waarmee je gemakkelijk tussen verschillende straalsoorten schakelt. In de douche is ook een bouwkundig zitje gerealiseerd waar een Sunshower Duo ingebouwd is. Zo kan je lichaam optimaal ontspannen.

Praktisch en oogstrelend badkamermeubel

De wens om veel functionele opbergruimte te hebben is in deze badkamer ook uitgekomen. Het brede badkamermeubel heeft grote lades met veel opbergruimte. Het meubel is geschikt voor de hele familie, want met twee grote wastafels is er altijd plek aan de wastafel!

Direct contact opnemen