Logo Van der Meulen
Mooie badkamers
voor de juiste prijs!

Ontwerp uw nieuwe badkamer zelf in 3D

Beoordeling Baden+ Badkamers
38 beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen
9.110
38Baden+

Klik hier voor het badkamer inspiratie boek van Baden+

Van der Meulen Drachten

Facebook Oude Geerdink

Ruimtelijke badkamer

Ruimtelijke badkamer

Ruimtelijke badkamer
img-6442.jpg
img-6443.jpg
img-6446.jpg
img-6441.jpg

Deze badkamer in Drachten heeft alles wat je nodig hebt om tot rust te komen. De badkamer is ruimtelijk en functioneel, zonder al te veel poespas. Van der Meulen verzorgde het badkamerontwerp en de installatie.

De kracht van tegels

De grote wand- en vloertegels hebben de eigenschap dat ze een badkamer groter doen lijken. Die unieke eigenschap zie je ook terug in deze ruimte. Er is gekozen voor lichte en donkere tegels om diepte te creëren. De donkere tegels zorgen daarnaast ook voor een warme uitstraling. De glazen douchewand brengt niet alleen rust in de badkamer, maar deze zorgt ook innerlijke rust waardoor je je hoofd even kunt leegmaken.

Slim badkamerontwerp

Dit project bewijst dat er veel mogelijkheden zijn om de badkamer volledig aan te passen aan de ruimte, het dagelijks leven van de klant en het budget. Het bad en het Mix & Match toilet met Geberit inbouwreservoir zijn onder de schuine wand geplaatst, waardoor de royale inloopdouche extra goed tot zijn recht komt. Het badmeubel van Pelipal staat centraal in de badkamer en is met zijn ruime afmetingen klaar voor het spitsuur in de ochtend. De dubbele kranen maken het mogelijk om met meerdere mensen tegelijk gebruik te maken van de badkamer. Ook de combinatie van het bad en de inloopdouche draagt hieraan bij.

Aangename warmte

De badkamer heeft altijd een aangename temperatuur door de aluminium Vasco designradiator. Deze radiator type Alu Zen bevat twee handdoekhouders, waardoor je altijd een warme handdoek kunt gebruiken als je het bad of de douche uitstapt.

Direct contact opnemen