Logo Van der Meulen
Mooie badkamers
voor de juiste prijs!

Ontwerp uw nieuwe badkamer zelf in 3D

Beoordeling Baden+ Badkamers
39 beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen
9.210
39Baden+

Klik hier voor het badkamer inspiratie boek van Baden+

Van der Meulen Drachten

Facebook Oude Geerdink

Rustige badkamer

Rustige badkamer in Dokkum

Rustige badkamer
vandermeulen-dokkum-klantproject-5.jpg
vandermeulen-dokkum-klantproject-3.jpg
vandermeulen-dokkum-klantproject-2.jpg
vandermeulen-dokkum-klantproject-1.jpg
vandermeulen-dokkum-klantproject-6.jpg

Van der Meulen in Drachten verzorgde de complete badkamer renovatie van een badkamer en toilet in Dokkum. Het was de wens van de klant om een rustige, moderne badkamer te creëren. Met de klant zijn gaan kijken naar de mogelijkheden. Samen zijn we tot een stijlvol ontwerp gekomen voor zowel de badkamer als het toilet. Het ontwerp voor beide ruimtes kenmerkte zich door een serene, luxe, moderne uitstraling met spannende elementen.

Perfecte harmonie

Van een rommelige badkamer naar een moderne badkamer die rust uitstraalt en van alle comfort is voorzien. Dat was de uitdaging. Hiermee zijn we aan de slag gegaan. Het oude systeemplafond hebben we in de eerste plaats voorzien van een strak plafond met fijn schuurwerk. De wanden en vloeren zijn betegeld met grijze tegels van het merk Aparici. Met deze basis ingrediënten ontstond reeds een prettige, moderne ruimte.

Spannende effecten

Voor de wanden is gekozen voor een tegel met een structuur. De tegels geven een subtiel golvend effect. De ruimte is verder prachtig aangekleed met de spiegel- en onderkast van Primabad. De spiegelkast is rondom voorzien van ledverlichting. In combinatie met de golvende tegels, geeft dit een spannend effect. De tegels en badkamermeubel passen ook uitstekend bij de RVS inbouwkranen en -douche van Quadro. Deze hebben een moderne look en zijn eenvoudig te bedienen. Door de ingebouwde kranen met een enkele bedieningsknop ontstaat er een strakke wastafel, met een vrije rand. Zo ontstaat, heel comfortabel, ruimte om eventueel toiletspulletjes neer te zetten.

Hoogwaardige kwaliteit en alle comfort

Nog meer comfort is gecreëerd door bijvoorbeeld goede verlichting, vloerverwarming (Magnum), een Sunshower en een zwevend toilet, de Sphinx Rimfree 345. Door de verlichting in het badkamermeubel zijn spulletjes altijd makkelijk te vinden. Dankzij de vloerverwarming heb je altijd warme voeten. En met de Sunshower is het eveneens ultiem genieten: voor een relaxt vakantiegevoel in uw badkamer!

Wilt u meer van deze badkamer zien? Bezoek onze showroom en vraag naar het gratis Baden+ Lookbook op. Het lookbook staat boordevol mooie ideeën, slimme tips en leuke badkamertrends.

Direct contact opnemen