Logo Van der Meulen
Mooie badkamers
voor de juiste prijs!

Ontwerp uw nieuwe badkamer zelf in 3D

Beoordeling Baden+ Badkamers
38 beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen
9.110
38Baden+

Klik hier voor het badkamer inspiratie boek van Baden+

Van der Meulen Drachten

Facebook Oude Geerdink

Stoere badkamer in Drachten

Stoere badkamer in Drachten

Stoere badkamer in Drachten
p1260590kopie.jpg
p1260564.jpg
p1260554-1.jpg
p1260585-1kopie.jpg
p1260571-1.jpg
p1260557-1.jpg

Badkamer renovatie op maat

Wanneer je deze badkamer binnenstapt krijg je direct een ruimtelijk gevoel. Dat is waarom wij van Van der Meulen zo trots zijn op deze complete badkamer. De klant kwam onze showroom in Drachten binnen met de vraag of wij een lange, smalle badkamer een ruimtelijke uitstraling konden geven. Onze specialist heeft een badkamer op maat ontworpen waar er rekening is gehouden met de ruimte, de wensen, gebruik van de ruimte door meerdere personen en het budget.

Rust, ruimte en een tikje robuust

De betonlook wand- en vloertegel vielen bij binnenkomst in de showroom direct in de smaak. Voor de achterwand in de douche is gekozen voor een betonlooktegel met een golfeffect als detail om variatie aan te brengen. De badkamer bestond voor een groot gedeelte uit muurtjes en nisjes. Deze zijn tijdens de renovatie strakgetrokken met glad stucwerk, wat direct rust bracht in de badkamer

Efficiënt badkamerontwerp

In de badkamer is een VT Wonen badkamermeubel geplaatst met een inbouwkraan van Hotbath. De afmetingen van dit meubel zijn zeer gunstig; het meubel heeft een diepte van 40 centimeter, waardoor extra ruimte in de badkamer gecreëerd wordt. Door deze extra ruimte werd het mogelijk om een ruime inloopdouche met een douchewand van HSK te plaatsen. De stoere, zwarte douchethermostaat van Hotbath maakt het helemaal af.

Comfortabel toilet

Een eyecatcher in deze badkamer is het RimFree wandcloset van Sphinx, dat voorzien is van een LED-strip. Zo is het toilet niet alleen vindbaar in het donker, het creëert ook diepte in de badkamer. Met een smartphone of tablet is de kleur van de LED-verlichting gemakkelijk te regelen.

Direct contact opnemen