Logo Van der Meulen
Mooie badkamers
voor de juiste prijs!

Ontwerp uw nieuwe badkamer zelf in 3D

Beoordeling Baden+ Badkamers
38 beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen
9.110
38Baden+

Klik hier voor het badkamer inspiratie boek van Baden+

Van der Meulen Drachten

Facebook Oude Geerdink

Surhuizum - badkamer en WC

Badkamer en toilet in Surhuizum Friesland

Surhuizum - badkamer en WC
vandermeulen-surhuizum-1.jpg
vandermeulen-surhuizum-7.jpg
huizer-surhuizum-2.jpg
vandermeulen-surhuizum-6.jpg
huizer-surhuizum-1.jpg
vandermeulen-surhuizum-4.jpg
vandermeulen-surhuizum-5.jpg
vandermeulen-surhuizum-3.jpg
vandermeulen-surhuizum-2.jpg

voor deze kleine badkamer in een oude boerderij in Surhuizum heeft van der Meulen een mooie oplossing bedacht.
De klant wilde graag zo veel mogelijk licht in de badkamer. Door een dakraam te installeren lijkt de badkamer direct een stuk groter dankzij het daglicht dat binnenvalt.
Door de originele balk van het dak in zicht te laten, en dit te combineren met een betonlook verf, wordt het authentieke karakter toch behouden in een moderne badkamer.

Ondanks de beperkte afmetingen zijn wij er toch in geslaagd alle gewenste voorzieningen in de badkamer te plaatsen. Een hangend toilet en badkamermeubel met wastafel en een ruime inloopdouche.

De vloer en met grote tegels van Aparici is gecombineerd met een betonlook verf waardoor de badkamer licht en rustig oogt. Ook het badkamermeubel uit de Mix & Match collectie van Baden+ is licht gehouden, zodat de ruimte zo groot mogelijk lijkt.
De douchewand is vanwege de schuine kap maatwerk van HSK. De doucheafvoer is door onze tegelzetter keurig weggewerkt in de vloer, ondanks de aanwezigheid van een balkenvloer zoals je deze aantreft in oude boerderijen. De doucheset van Hansgrohe is een heerlijke combinatie van regendouche met handdouche. Om wat afzetruimte te hebben in de douche, is een planchet van Looox opgehangen.

Door gebruik te maken van elektrischevloerverwarming kon een designradiator achterwege gelaten worden maar is de badkamer toch behaaglijk warm.

Direct contact opnemen