Logo Van der Meulen
Mooie badkamers
voor de juiste prijs!

Ontwerp uw nieuwe badkamer zelf in 3D

Beoordeling Baden+ Badkamers
39 beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen
9.210
39Baden+

Showroomopruiming Van der Meulen

Facebook Oude Geerdink

Van der Meulen Drachten

Over van der Meulen

Over van der Meulen, de badkamerspecialist in Drachten

Over van der Meulen

Al ruim 50 jaar de badkamerspecialist in Drachten e.o.

Van der Meulen in Drachten is al ruim 50 jaar de specialist voor uw nieuwe badkamer. In onze luxe showroom, vlakbij Surhuisterveen, laten wij u graag onze unieke badkameropstellingen zien om u te inspireren. Bent u van plan om uw huidige badkamer te renoveren? Wij, van Van der Meulen, nemen graag het project uit handen. Van der Meulen ontzorgt u van A-Z, van badkamerontwerp tot installatie.
Als u in Friesland op zoek bent naar het beste advies en de mooiste badkamers bent u bij ons aan het juiste adres.

Advies en extra service

De aankoop van een nieuwe badkamer is een heel proces. Onze adviseurs staan voor u klaar om u te voorzien van uitgebreid en eerlijk advies. Wij maken een badkamerontwerp dat past bij uw budget en wensen. Ook adviseren wij u in materiaalkeuze en plaatsing van uw complete badkamer en tegels. Als extra service kunt u gebruik maken van onze gediplomateerde interieurdesigner.

Vtwonen badkamercollectie bij Van der Meulen

Creëer uw eigen spa en ga voor de wellness look van de badkamercollectie van vtwonen. Bij ons in de showroom kunt u de vtwonen badkamercollectie bekijken. Opvallend is het extra ruime vrijstaande bad met een badplug in dezelfde kleur powder white. Het composiet van het bad is vlekbestendig en krasvast. Kies daarbij voor de vrijstaande badkraan en handdouche ‘Curve’ en de unieke wastafel Shell in de kleur graphite. Een bijzondere wastafel die opgetrokken lijkt te zijn uit de onderkast. Wat u ook kiest, van vrijstaand bad en douche tot badkamermeubel, stel bij Van der Meulen uw complete vtwonen badkamer samen. Deur op slot en genieten maar!

Laat u inspireren en adviseren door onze experts in onze showroom in Drachten. De koffie staat voor u klaar!

Direct contact opnemen