Logo Van der Meulen
Mooie badkamers
voor de juiste prijs!

Ontwerp uw nieuwe badkamer zelf in 3D

Beoordeling Baden+ Badkamers
39 beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen
9.210
39Baden+

Klik hier voor het badkamer inspiratie boek van Baden+

Van der Meulen Drachten

Facebook Oude Geerdink

Tegels

Tegelafdeling en tegelzetbedrijf

Tegels

Vloertegels en wandtegels

In de luxe showroom in Drachten van Van der Meulen Tegels, Sanitair en Natuursteen vindt u naast 30 inspirerende badkameropstellingen ook een grote tegel afdeling met een uitgebreid assortiment vloer- en wandtegels. Hiermee kunnen wij u het complete pakket voor een nieuwe badkamer aanbieden. Want tegels maken tenslotte uw ruimte af.

Alles in 1 hand. Een complete badkamer inclusief installatie

Voor de complete inrichting en installatie van uw badkamer en/of toilet heeft u slechts 1 adres nodig. Van der Meulen beschikt over een eigen vakkundig team van gemotiveerde installateurs en tegelzetters, waardoor wij de optimale controle hebben over kwaliteit en uitvoering van uw badkamer.
Wij zorgen niet alleen voor de uitvoering van uw droombadkamer, maar zijn bovendien gespecialiseerd in tegelvloeren. We voeren daarom veel projecten uit voor grote landelijke bouwbedrijven en lokale aannemers. Zowel in utiliteitsbouw, als ook in renovatie en nieuwbouw woningen.

Tegeltrends

Tegels zijn erg aan trends onderhevig. Op dit moment ziet u veel grote tegels. Stopte het formaat voorheen bij 60x60 of 30x60 cm. Nu is 75x75 op zelfs 100x100 cm een maat, die vaak gebruikt wordt. Qua kleur is de vraag naar grijs- en aardse tinten erg groot. Ook tegels in houtlook is helemaal de trend van nu.

Uitgebreid assortiment

Op de tegelafdeling in onze showroom in Drachten ziet u veel van deze trends terug. In ons assortiment laten wij u graag tegels zien van bekende merken, zoals Grespania, Ergon en Ceramic Visions. Wij nodigen u graag uit om een kijkje te komen nemen in onze showroom in Drachten, zodat u de diversiteit aan tegels met eigen ogen kunt zien. De koffie staat klaar!

Direct contact opnemen