Van der Meulen
Van der Meulen
De Giek 14
9206 AT Drachten
0512 510 250 - info@vandermeulendrachten.nl
Aangesloten bij
Advies - Advies

Advies & installatie

Er komt veel kijken bij de aanschaf van een nieuwe badkamer. Onze badkamerspecialisten begeleiden je graag in het complete traject. Van het eerste ontwerp tot de uiteindelijk installatie van je droombadkamer. Maak een afspraak of ga alvast aan de slag met ons stappenplan onderaan deze pagina.

DOWNLOAD STAPPENPLAN NIEUWE BADKAMER

Advies - Advies & installatie - stap 1 inleven

Advies & installatie - stap 1 inleven Inleven

Voordat we starten met het badkamerontwerp is het belangrijk dat je wensen in kaart gebracht worden. Welke kleuren spreken je aan? Kies je voor een landelijke, moderne of natuurlijke stijl? En heb je een voorkeur voor bepaalde materialen, zoals hout of beton? Er is zoveel mogelijk! We helpen je graag een stukje op weg. Duik in een wereld vol ideeën. Bekijk onze voorbeeldbadkamers of blader door ons badkamer lookbook vol badkamerinspiratie.

Advies & Installatie stap 2 + 3 Ontwerpen

Na het verzamelen van je ideeën begint het ontwerptraject. In deze fase komen je wensen tot leven! Van der Meulen in Drachten luistert graag naar je verhaal, zodat we het badkamerontwerp uiterst persoonlijk kunnen maken. We bespreken in dit traject ook de indeling van de ruimte. In de showroom of in je woning. Zo krijgen we een optimaal beeld van de huidige situatie en kijken we of al je wensen technisch mogelijk zijn. Zo hoeft een kleine badkamer helemaal geen probleem te zijn en zijn er talloze mogelijkheden als je een badkamer hebt met een schuin dak.

Advies - Advies & Installatie stap 2 + 3
Advies - Advies & Installatie stap 2 + 3

Advies & Installatie stap 2 + 3 Selecteren

Je wensenlijst en het badkamerontwerp liggen op tafel. Onze specialist nodigt je graag uit in de showroom om alle mogelijkheden te laten zien die aansluiten bij jouw wensen. We maken een selectie uit verschillende merken en overwegen samen de diverse opties. Bedenk bijvoorbeeld of je de badkamerradiator op de centrale verwarming wil aansluiten. Als de rest van het huis op temperatuur is, zal de badkamerradiator afslaan en koelt de ruimte razendsnel af. Met een elektrische radiator heeft je badkamer altijd de juiste temperatuur op het juiste moment.

Advies & installatie stap 4 installatie Installeren

Het realiseren van een badkamer is vakwerk. De installateurs van Van der Meulen in Drachten werken alleen met goed geschoolde vakmensen met jarenlange ervaring. Zij draaien hun hand niet om voor een strak betegelde wand, het omleggen van leidingen of de aanleg van vloerverwarming. Afhankelijk van de ruimte en de omvang van de renovatie, zal de installatie van je badkamer ongeveer twee tot drie weken duren. Bij de oplevering nemen we de badkamer grondig met je door, zodat we zeker weten dat je helemaal tevreden bent.

Advies - Advies & installatie stap 4 installatie

Alvast aan de slag met ons stappenplan

Bij de aanschaf van een badkamer kom je voor veel keuzes te staan. Het stappenplan voor een nieuwe badkamer helpt je alvast op weg. Hiermee breng je al je ideeën in kaart en ben je goed voorbereid op een bezoek aan de showroom. Zo krijgt onze badkameradviseur gelijk een duidelijk beeld van je wensen. Download het stappenplan en ga direct aan de slag.

download STAPPENPLAN NIEUWE BADKAMER

Advies & Installatie stap 5 genieten Genieten

Het is zover: je badkamer is klaar. Tijd om te genieten! Regelmatig onderhoud en milde schoonmaakmiddelen zorgen ervoor dat je jarenlang plezier hebt van je badkamer. Bij Van der Meulen in Drachten ben je zeker van kwaliteit, garanties en de beste service. Zo helpen we je graag als er toch een probleem voordoet in je nieuwe badkamer. Je kunt op ons rekenen! 

Advies - Advies & Installatie stap 5 genieten

De zekerheid van Van der Meulen

Bij het kopen van een badkamer komt veel kijken. Je wil een badkamer die precies past bij je smaak. Plus jarenlang plezier door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen en vakkundige installatie. Kies je voor Van der Meulen? Dan kies je voor de zekerheid van vakmanschap! 

  • Persoonlijke werkwijze
  • Vakkundige installatie
  • Heldere prijsafspraken
  • De zekerheid van garantie
Advies - Reviewblok
Wij scoren een
9.2
9.2 van 1 10
07-06-2020
Waardering van onze klanten goed advies en nemen de tijd
Advies - Nieuwsbriefblok

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties