Van der Meulen
Van der Meulen
De Giek 14
9206 AT Drachten
0512 510 250 - info@vandermeulendrachten.nl
Aangesloten bij
close
Folder 2024-2 - Folder 2024-2 Folder 2024-2 - Folder 2024-2

BADEN+ FOLDER
Unieke badkamers: onze passie

Onze folder staat bomvol inspiratie! Blader door de folder en laat je verrassen door diverse badkamerstijlen, talloze ideeën en producten. Wat past bij jou? Groots, warm en puur met een riant loft-gevoel? Of ga je all-out met kleur? Daar krijg je energie van! Liever tot rust komen? Dan is een serene badkamer wellicht meer iets voor jou. Kom dan vooral binnenkijken bij de natuurlijke badkamer die we voor familie De Rooij realiseerden. Welke stijl spreekt jou het meest aan? 

Blader door onze folder!

Iets leuks gezien?

Wil je meer weten over de badkamertrends Loft of Highlights? Wil je aan de slag met de indeling van jouw nieuwe badkamer in onze 3D online ontwerptool? Of wil je het Baden+ Badkamerboek reserveren? Geen probleem! Hier vind je de linkjes uit de folder:

 

Folder 2024-2 - Linkjes uit de folder | Afspraak maken
Industrieel badkamerontwerp

Advies en tips voor je nieuwe badkamer

Deze editie draait om unieke badkamers en vakmanschap. Bij Van der Meulen staan we bekend om ons deskundig advies, ontwerp en een vakkundige installatie. Blader door de folder en vind alvast enkele productsuggesties.

In de winkel nemen we graag de tijd voor je. We vertellen je wat de mogelijkheden zijn en we gaan graag voor je aan de slag met een uniek en persoonlijk badkamerontwerp.

PLAN EEN ADVIESGESPREK

Met liefde gemaakt
Afspraak maken