Van der Meulen
Van der Meulen
De Giek 14
9206 AT Drachten
0512 510 250 - info@vandermeulendrachten.nl
Aangesloten bij
Grote badkamer indelen - Grote badkamer indelen Grote badkamer indelen - Grote badkamer indelen

Grote badkamer indelen 

Een grote badkamer is prachtig, maar met zoveel ruimte kan het lastig zijn om de sfeer te behouden. Daarom geven we in dit blog ideeën om de ruimte slim en knus in te richten. Vrijstaande meubels, doorkijkjes en grote planten doen bijvoorbeeld wonderen. Onze badkamerspecialist laat graag zien wat de mogelijkheden zijn voor jouw grote badkamer.

Grote ruimte optimaal indelen

Vaak zijn we geneigd om meubels en sanitair tegen de wand te plaatsen. In een grote badkamer is het juist mooi om voor vrijstaande meubels te kiezen. Neem bijvoorbeeld een vrijstaand bad. Luxe én sfeervol in de badkamer. Ook kun je in de badkamer gerust kiezen voor grote badkamermeubels. Met Bliss Elements stel je een strak meubel samen met een lengte tot wel 3 meter. Zo maak je optimaal gebruik van de beschikbare vierkante meters, zonder dat de badkamer zijn ruimtelijkheid verliest.  

Doorbreek de ruimte

Vind je het lastig om de grote badkamer knus te maken? Probeer dan de ruimte te doorbreken. In deze badkamer is er een roomdivider van hout gebruikt, wat veel sfeer in de badkamer brengt. Het is ook mogelijk om praktische tussenwandjes in de badkamer te plaatsen, zoals in de grote betonlook badkamer. Het toilet en de douche worden zo gescheiden van de rest van de badkamer. Dat geeft privacy én speelsheid aan het badkamerontwerp. 

Grote badkamer indelen - Doorbreek de badkamer en leefruimte
Grote badkamer indelen - Doorbreek de badkamer en leefruimte

Van badkamer naar leefruimte

Wat vroeger enkel een plek was om jezelf te wassen, is tegenwoordig een ruimte om in te leven. Zeker met een grote badkamer zijn er veel mogelijkheden om er een sfeervolle leefruimte van te maken. Denk aan grote planten, trendy badmatten en een zitje. Ook heerlijke wellnessproducten als een whirlpool of stoomcabine zorgen ervoor dat je de badkamer niet meer uit wilt. 

Grote badkamer met inloopdouche

Een grote badkamer leent zich perfect voor een inloopdouche. Die benadrukt de ruimtelijke sfeer en zorgt voor een heerlijke spabeleving. Zeker in combinatie met een bijpassende douchekop, zoals de Hansgrohe Rainmaker Select. Deze XXL-douchekop is gemaakt van wit glas, waardoor de doucheruimte er gelijk elegant uitziet.

Grote badkamer indelen - Grote badkamer met inloopdouche en ontwerp
Grote badkamer indelen - Grote badkamer met inloopdouche en ontwerp

Grote badkamer inrichten? Ontvang een vrijblijvend ontwerp

Wil je jouw grote badkamer inrichten? Onze badkamerspecialist maakt graag een persoonlijk ontwerp dat helemaal aansluit op jouw wensen. Alvast zelf aan de slag met de ontwerptool kan natuurlijk ook. Daarnaast is het verstandig om de kosten van een grote badkamer vast in kaart te brengen.

Deel dit artikel
Grote badkamer indelen - Banner - badkamer ontwerpen

Ga aan de slag met je nieuwe badkamer

Bruis je van de ideeën? Een mooie inloopdouche, een vrijstaand bad. Maar hoe past dat in je badkamer? Probeer het meteen in het Baden+ badkamer ontwerp programma en laat je nieuwe badkamer tot leven komen!

Zelf 3D ontwerpen
Gratis online tool. Krijg ideeën voor inrichting en stijl.
Meer over badkamer indelen
 

4 tips voor een slimme
badkamerindeling

Heb je een badkamer met een schuin dak, hoeken of een kleine ruimte? Wees dan gerust, want wij hebben handige oplossingen.

Lees meer
 

Een nieuwe badkamer. Waar moet je aan denken?

Een badkamer kiezen voor de komende vijftien jaar, dat is spannend. Wij helpen je een badkamer kiezen waarvan je optimaal zal genieten.

Lees meer
 

Badkamer verbouwen:
Dit moet je weten

Lees hier alles wat je moet weten als je de badkamer wilt laten verbouwen.

Lees meer
Wij scoren een
22-05-2022
Waardering van onze klanten Ontdek wat onze klanten over ons vertellen korte lijnen
6x badkamer inspiratie en tips in je mailbox?
Meld je aan voor de Baden+ nieuwsbrief