Van der Meulen
Van der Meulen
De Giek 14
9206 AT Drachten
0512 510 250 - info@vandermeulendrachten.nl
Aangesloten bij
close

Industriële badkamer
in Drachten

Binnenkijken: Industriële badkamer in Drachten - Binnenkijken: Industriële badkamer in Drachten Binnenkijken: Industriële badkamer in Drachten - Binnenkijken: Industriële badkamer in Drachten  
Binnenkijken: Industriële badkamer in Drachten - samenvatting

Binnenkijken bij...
Een industriële badkamer 

Gemaakt door:Van der Meulen Badkamers 
Woonplaats:Drachten
Type badkamer:Industriële badkamer 
Wensen van de klant:Ruimtelijke uitstraling

Wanneer je deze badkamer in Drachten binnenstap, krijg je direct een ruimtelijk gevoel. Daarom zijn wij van Van van der Meulen Badkamers & Tegels zo trots op deze complete badkamer. De klant kwam onze showroom in Drachten binnen met de vraag of wij een lange, smalle badkamer een ruimtelijke uitstraling konden geven. Onze specialist heeft een badkamer op maat ontworpen die helemaal past bij het budget, de ruimte en de gezinssamenstelling.

De tegels en het design geven rust

De betonlook wand- en vloertegels vielen bij binnenkomst in de showroom direct in de smaak. Voor extra variatie is op de achterwand in de douche een betonlooktegel met golfeffect geplaatst. De badkamer bestond voor een groot gedeelte uit muurtjes en nisjes. Deze zijn tijdens de renovatie strakgetrokken met glad stucwerk, wat direct rust bracht in de badkamer.

Slim badkamerontwerp

In de badkamer is een vtwonen badkamermeubel geplaatst met inbouwkranen van Hotbath. De afmetingen van dit meubel zijn zeer gunstig. Het ondiepe meubel heeft een diepte van 40 centimeter, waardoor de badkamer ruimtelijk blijft. Door deze extra ruimte was het mogelijk om een ruime inloopdouche met een douchewand van HSK te plaatsen. De stoere, zwarte douchethermostaat van Hotbath maakt het plaatje helemaal af.

Binnenkijken: Industriële badkamer in Drachten - Slim badkamerontwerp & comfortabel toilet
Binnenkijken: Industriële badkamer in Drachten - Slim badkamerontwerp & comfortabel toilet

Comfortabel toilet

Een eyecatcher in deze badkamer is het Rimfree hangtoilet van Sphinx, dat voorzien is van een ledstrip. Zo is het toilet niet alleen vindbaar in het donker, maar wordt er ook diepte in de badkamer gecreëerd. Met een smartphone of tablet is de kleur van de ledverlichting gemakkelijk te regelen.

Wil je meer informatie of advies?

Ben je geïnspireerd door deze badkamer in Drachten? Van der Meulen Badkamers & Tegels, de badkamerspecialist van Friesland, gaat ook graag voor jou aan de slag. Aarzel niet en maak een afspraak. Wij werken in de wijde omgeving van Drachten, zoals Heerenveen, Surhuisterveen en Beetsterzwaag.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Binnenkijken: Industriële badkamer in Drachten - meer informatie of advies
Met liefde gemaakt
Afspraak maken