Van der Meulen
Van der Meulen
De Giek 14
9206 AT Drachten
0512 510 250 - info@vandermeulendrachten.nl
Aangesloten bij
close

Moderne badkamer
in Dokkum

Binnenkijken: Moderne badkamer in Dokkum - Binnenkijken: Moderne badkamer in Dokkum Binnenkijken: Moderne badkamer in Dokkum - Binnenkijken: Moderne badkamer in Dokkum  
Binnenkijken: Moderne badkamer in Dokkum - samenvatting

Binnenkijken bij...
Een moderne badkamer 

Gemaakt door:Van der Meulen Badkamers
Woonplaats:Dokkum
Type badkamer:Moderne badkamer
Wensen van de klant:Moderne, rustige uitstraling

Van der Meulen Badkamers & Tegels in Drachten verzorgde de complete badkamerrenovatie in Dokkum. Het resultaat: een rustige, moderne badkamer. Samen met de klant zijn we eerst gaan kijken naar de mogelijkheden. Vervolgens heeft onze badkamerspecialist een stijlvol badkamerontwerp gemaakt voor zowel de badkamer als het toilet. Het ontwerp voor beide ruimtes kenmerkt zich door een serene, moderne uitstraling met spannende elementen.

Rust en harmonie in de badkamer

Van een rommelige badkamer naar een rustige badkamer die van alle gemakken is voor zien. Dat was de uitdaging waar we mee aan de slag zijn gegaan. Het oude systeemplafond heeft plaatsgemaakt voor een strak plafond met fijn schuurwerk. De wanden en vloeren zijn betegeld met grijze tegels van het merk Aparici. De wanden onderscheiden zich door tegels met een subtiel golvend effect. Met deze basis ontstond gelijk een veel rustigere sfeer.

Moderne badkamer vol opbergruimte

Voor functionele opbergruimte is gekozen voor een ruim badkamermeubel van Primabad. De spiegelkast biedt plaats voor allerlei flesjes en de elektrische tandenborstel. De spiegel is rondom voorzien van ledverlichting. De tegels en het badkamermeubel passen uitstekend bij de rvs inbouwkranen. Deze hebben een moderne look en zijn eenvoudig te bedienen.

Binnenkijken: Moderne badkamer in Dokkum - Moderne badkamer en ruime inloopdouche
Binnenkijken: Moderne badkamer in Dokkum - Moderne badkamer en ruime inloopdouche

Ruime inloopdouche

De plafonddouche en inbouwkranen van rvs geven de douche een luxe gevoel. De handdouche heeft een strakke vormgeving en is in hoogte verstelbaar door de glijstang. De glazen douchewand van veiligheidsglas heeft weinig profiel, waardoor hij strak oogt. De Sunshower in de douche is een fijne toevoeging waardoor je in badkamer wellness ervaart. Door het UV-licht van deze Sunshower wordt vitamine D opgebouwd. Zeker als u het apparaat dagelijks tijdens het douchen aanzet. Het is goed voor lichaam en geest.

Sphinx toilet en bijzondere tegels

De aparte toiletruimte is in dezelfde stijl gemaakt. De tegels met golf komen terug in de achterwand waar tevens een handige reserverolhouder van Looox in de wand is gebouwd. Het Sphinx 345 rimfree toilet heeft een dunne softclose zitting, wat zeer elegant oogt. Het voordeel van Rimfree is dat het hangtoilet geen spoelrand heeft. Hierdoor kunnen kalk en bacteriën niet onder de moeilijk bereikbare rand gaan zitten. Handig met schoonmaken!

Binnenkijken: Moderne badkamer in Dokkum - Sphinx toilet en meer informatie of advies
Binnenkijken: Moderne badkamer in Dokkum - Sphinx toilet en meer informatie of advies

Wilt u meer informatie of advies?

Bent u geïnspireerd door deze badkamer in Dokkum? Van der Meulen Badkamers & Tegels gaat ook graag voor u aan de slag. Aarzel niet en maak een afspraak met onze badkamerspecialist. Wij werken in de wijde omgeving van Drachten en Heerenveen.  

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Met liefde gemaakt
Afspraak maken