Van der Meulen
Van der Meulen
De Giek 14
9206 AT Drachten
0512 510 250 - info@vandermeulendrachten.nl
Aangesloten bij
close

Stoere badkamer
in Oldemarkt

Binnenkijken: Stoere badkamer in Oldemarkt - Binnenkijken: Stoere badkamer in Oldemarkt Binnenkijken: Stoere badkamer in Oldemarkt - Binnenkijken: Stoere badkamer in Oldemarkt  
Binnenkijken: Stoere badkamer in Oldemarkt - samenvatting

Binnenkijken bij...
Een stoere badkamer 

Gemaakt door:Van der Meulen Badkamers 
Woonplaats:Oldemarkt
Type badkamer:Stoere badkamer
Wensen van de klant:Functionele opbergruimte en een strakke uitstraling

Van der Meulen Badkamers & Tegels heeft in het Overijsselse Oldemarkt een compleet nieuwe badkamer gerealiseerd. In de ontwerpfase gaf de klant twee belangrijke eisen aan waar de badkamer aan moest voldoen. De badkamer moest veel functionele opbergruimte bevatten en de ruimte moest een robuuste, strakke uitstraling krijgen.

Hoe maak je de badkamer stoer?

Het stoere gevoel in badkamer komt tot stand door de materiaalkeuze. In deze badkamer in Oldemarkt is de robuuste stoere look gecreëerd door te kiezen voor betonlooktegels van Pastorelli in een donkere en lichte variant. Doordat er gekozen is voor twee soorten betontegels, krijg je een ruimtelijk, licht gevoel als u de badkamer binnenstapt. Wat de badkamer extra puur maakt zijn de wanden met betonstructuur. Deze structuur wordt gecreëerd door te wrijven en schuren en wordt betoncire genoemd. Door dit aan te vullen met hout en rvs bereikt men de gewenste sfeer.

Regendouche met Sunshower

De inloopdouche is het pareltje van de badkamer. In deze ruimte kun je het heerlijke gevoel van wellness ervaren. De doucheruimte is voorzien van een rvs-regendouche met ingebouwde kranen. In de douche is ook een bouwkundig zitje gerealiseerd waar een Sunshower Duo is ingebouwd. Zo kan het lichaam optimaal ontspannen. Het nisje op de kopse kant van de muur geeft speelsheid, maar zorgt ook voor opbergruimte in de badkamer.

Binnenkijken: Stoere badkamer in Oldemarkt - regendouche met sunshower en houten badkamermeubel
Binnenkijken: Stoere badkamer in Oldemarkt - regendouche met sunshower en houten badkamermeubel

houten badkamermeubel

De wens om veel functionele opbergruimte te hebben is in deze badkamer ook uitgekomen. Het brede badkamermeubel heeft grote lades met veel opbergruimte. Het meubel is geschikt voor de hele familie, want met twee grote wastafels en mooie rvs-inbouwkranen is er altijd plek! De grote spiegel met ledverlichting is praktisch én zorgt voor een ruimtelijk effect in de badkamer.

Wil je meer informatie of advies?

Ben je geïnspireerd door dit project in Oldemarkt? Van der Meulen Badkamers & Tegels gaat ook graag voor je aan de slag. Loop binnen in onze showroom in Drachten, of maak een afspraak met onze badkamerspecialist. We werken in de wijde omgeving van Drachten en Heerenveen.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Binnenkijken: Stoere badkamer in Oldemarkt - meer informatie of advies
Met liefde gemaakt
Afspraak maken