Van der Meulen
Van der Meulen
De Giek 14
9206 AT Drachten
0512 510 250 - info@vandermeulendrachten.nl
Aangesloten bij
close
Badkamer toekomstproof maken - Badkamer toekomstproof maken Badkamer toekomstproof maken - Badkamer toekomstproof maken
Comfort voor nu en voor later

Badkamer toekomstproof maken

Zet je blik op vooruit met toekomstgerichte keuzes voor de badkamer. Kies voor een indeling waar je over 10 jaar ook mee uit de voeten kan. Richt de badkamer esthetisch en praktisch in met duurzaam sanitair en elegante opbergmogelijkheden. Slimme aansturing van elektra, zoals automatische verlichting, geven het luxe gevoel.

Groen symbool dat duurzaamheid benadrukt Toekomstproof badkamer ontwerp

Jouw moderne badkamer zit vol handigheidjes voor nu en voor in de toekomst. Dit begint bij een badkamer ontwerp waar je zowel tegenwoordig als over 10 jaar van geniet. Onze badkameradviseurs vertellen je graag meer over de toekomstgerichte badkamer indeling en wat daar allemaal bij komt kijken. Daarop aansluitend zijn er ontwikkelingen op het gebied van elektra, leidingwerk en isolatie in de badkamer.

Badkamer toekomstproof maken - Vooruitkijken & Indeling
Badkamer toekomstproof maken - Vooruitkijken & Indeling

Groen symbool dat duurzaamheid benadrukt Badkamer toekomstgericht inrichten 

Na de ontwerpfase is het tijd om sanitair te kiezen. De truc is om de juiste mix van ruimtelijkheid, opbergmogelijkheden, veiligheid en comfort te vinden. De specialisten van Van der Meulen  helpen je graag met deze puzzel. Daarbij tonen ze je graag welke duurzame materialen passen binnen jouw sanitair wensen.

Beperk de belasting op het milieu met duurzaam geproduceerde badkamer producten.
 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Een levensloopbestendige indeling maakt de badkamer toekomstproof

Groen symbool dat duurzaamheid benadrukt Duurzame materialen

Duurzame materialen in de badkamer zitten vol karakter en bieden een milieuvriendelijke, stijlvolle inrichting. Denk aan het gebruik van eiken badkamermeubels, zoals onderkasten en opbergkasten. Kies voor roestvrijstalen (rvs) wastafelkranen en badkamer accessoires, en neem een douchewand van glas voor de moderne uitstraling en onderhoudsgemak. Deze duurzame materialen combineren schoonheid en eco-bewustzijn.

Massief eiken retro look badkamermeubel met gestreepte lades
Badkamer toekomstproof maken - Materiaal & Houvast

Groen symbool dat duurzaamheid benadrukt Verfijnde hulpmiddelen badkamer

Verfijnde hulpmiddelen voor badkamers zijn een slimme keuze voor de toekomst. Door hoogwaardig design met functionaliteit te integreren ontstaat er een moderne uitstraling. Opklapbare steunen met een elegant, bijna sculpturaal uiterlijk wanneer ingeklapt behoren tot onze favorieten. Ze bewijzen dat hulpmiddelen in de badkamer ook stijlvol kunnen zijn, en dragen bij aan een comfortabele levensstijl.

Groen symbool dat duurzaamheid benadrukt Domotica

Wil je graag dat de badkamer met je 'meedenkt' op het gebied van verwarmen, verlichten en ventileren? Domotica kan vele handelingen in de badkamer automatiseren. Hierdoor heb je meer tijd om te ontspannen en opent het de deur voor een efficiënt verbruik. Enkele voorbeelden van domotica in de badkamer zijn: 

  • Gedimd licht in de avond
  • Oriëntatielicht in de avond
  • Ventileren vanaf een bepaalde luchtvochtigheid
  • Muziekselectie voor elk gewenst badkamer ritueel
Badkamer toekomstproof maken - Domotica & Lichtplan badkamer
Badkamer toekomstproof maken - Domotica & Lichtplan badkamer

Groen symbool dat duurzaamheid benadrukt Lichtplan badkamer

Een toekomstbestendig en duurzaam lichtplan voor de badkamer is vaak een ondergeschoven kindje. Kies LED-verlichting met energie-efficiënte armaturen en geïntegreerde bewegingssensoren om energie te besparen. In elke stijl, van Shiny tot Japandi, zijn er talloze duurzame lampen en lichtbronnen verkrijgbaar. Voor de wastafel en spiegel zorgen wandlampen of verticale armaturen aan weerszijden van de spiegel voor gelijkmatige, schaduwvrije verlichting. In de doucheruimte zijn waterdichte plafondlampen een goede optie. Let op dat alle armaturen geschikt zijn voor vochtige omgevingen en aan veiligheidsnormen voldoen.

Meer duurzame keuzes voor de badkamer

Badkamer toekomstproof maken - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom in Drachten

Ben je op zoek naar inspiratie? Kom naar onze showroom om onze badkameropstellingen te bekijken. Ontvang een geheel vrijblijvend persoonlijk advies van onze badkamerspecialist. 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Met liefde gemaakt
Afspraak maken