Van der Meulen
Van der Meulen
De Giek 14
9206 AT Drachten
0512 510 250 - info@vandermeulendrachten.nl
  • Klantwaardering
    9,2
  • Vakmanschap en expertise
  • Van ontwerp tot installatie
  • Aangesloten bij Baden+
Aangesloten bij
close
Badkamers en tegels Friesland - Badkamers en tegels Friesland Badkamers en tegels Friesland - Badkamers en tegels Friesland

Badkamers en tegels Friesland

Ben je op zoek naar een complete badkamer inclusief installatie? Of kan jouw woonvloer wel een upgrade gebruiken? Kom langs bij Van der Meulen in Drachten. Dé specialist voor jouw badkamer en tegels in Friesland.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

Badkamers Friesland

Bij Van der Meulen weten we waar een goede badkamer aan moet voldoen. Het ontwerp en de stijl moeten bij je passen, maar nog belangrijker is de kwaliteit van de producten. Je wil er immers zeker van zijn dat je badkamer nog jarenlang meegaat. En of je nu van luxe, industrieel of kleurrijk houdt; wij ontwerpen jouw nieuwe badkamer op maat. Benieuwd naar de mogelijkheden? Kijk alvast rond bij onze complete badkamers.

Bekijk complete badkamers

Moderne badkamer Friesland
Team Van der Meulen in Friesland

Grote badkamerwinkel in Friesland

Je vindt onze grote badkamerwinkel in Friesland, in Drachten. Hier kun je volop inspiratie opdoen voor je nieuwe badkamer. Loop door complete badkameropstellingen, bekijk de nieuwste sanitairproducten en bezoek onze tegelafdeling. Eigenaren Janny en Andre Vermeulen en hun team staan klaar om je uitgebreid te adviseren. Wist je dat we een gediplomeerde interieurdesigner in huis hebben, die je kunt inschakelen voor je badkamer?

Lees meer over ons

Of je nu van klassiek, industrieel of kleurrijk houdt; wij ontwerpen jouw nieuwe badkamer op maat.

Complete badkamer inclusief montage in Friesland

Bij ons stopt het niet bij een uniek badkamerontwerp. Wij installeren je badkamer in Friesland en omgeving. Daarvoor hebben we een eigen team met vakmensen die nauw met elkaar samenwerken. Bij een badkamermontage komen namelijk diverse disciplines samen. Denk aan bouwtechnisch werk, elektra, loodgieterswerk, de montage van je sanitair en het leggen van je tegels. Omdat we ons eigen installatieteam hebben, ben je verzekerd van kwaliteit en heb je tijdens de verbouwing één aanspreekpunt. Wel zo fijn.

Lees meer over badkamermontage

Genieten in bad in Friesland
Tegels Friesland

Tegels Friesland

Bij Van der Meulen zijn we gek op tegels. Ze zijn onderhoudsvriendelijk, stijlvol en zo divers. Wat dacht je van natuurgetrouwe hout- of marmerlooktegels? Of karakteristieke vintage tegels? Waar jouw voorkeur ook naar uitgaat; In onze ruime tegelcollectie in Friesland vind je jouw nieuwe tegels. Voor je badkamer, maar ook voor de rest van je woning. Wij werken met A-merken in verschillende prijsklassen, maar hebben ook ons eigen huismerk.

Lees meer over onze tegels

Tegelhandel Friesland

Je kunt tegels het beste in het echt bekijken. In onze tegelshowroom in Friesland vind je daarom diverse tegelkasten, vloeren en badkameropstellingen met tegels. Zo krijg je een goed beeld van de mogelijkheden. Ben je verliefd geworden op een van onze tegels? Dan zorgt ons eigen tegelzetbedrijf ervoor dat je er snel van geniet. Met ruim 15 tegelzetters hebben we al diverse woonvloeren en tegels geplaatst in Friesland en omgeving.

Lees meer over onze woonvloeren

Tegelhandel Friesland
Badkamerontwerp Friesland afspraak

Bezoek onze tegel- en sanitairwinkel in Friesland

Jeuken je handen om aan de slag te gaan met je badkamer? Kom langs in onze tegel- en sanitairwinkel in Friesland. Daar kun je rustig even rondkijken, maar je kunt ook om de tafel zitten met onze badkamerspecialist. Dan bespreken we uitgebreid je wensen en eisen. Vervolgens gaan we aan de slag met een uniek badkamerontwerp. We zien je graag, bij Van der Meulen in Friesland.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Badkamers en tegels Friesland - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom in Drachten

Ben je op zoek naar inspiratie? Kom naar onze showroom om onze badkameropstellingen te bekijken. Ontvang een geheel vrijblijvend persoonlijk advies van onze badkamerspecialist. 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Met liefde gemaakt
Afspraak maken