Van der Meulen
Van der Meulen
De Giek 14
9206 AT Drachten
0512 510 250 - info@vandermeulendrachten.nl
Aangesloten bij
close
Badkamers en tegels Friesland - Badkamers en tegels Friesland Badkamers en tegels Friesland - Badkamers en tegels Friesland

Badkamers en tegels in Friesland

Ben je op zoek naar een complete badkamer inclusief installatie? Of kan jouw woonvloer wel een upgrade gebruiken? Kom langs bij Van der Meulen in Drachten. Dé specialist voor jouw badkamer en tegels in Friesland.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

Badkamers Friesland

Bij Van der Meulen weten we waar een goede badkamer aan moet voldoen. Natuurlijk moet het ontwerp en de stijl bij jou passen, maar bovenal is de kwaliteit van de producten bij je passen. Je wilt immers dat je badkamer vele jaren meegaat. Of je nu van luxe, industrieel of kleurrijk houdt, wij ontwerpen jouw nieuwe badkamer volledig op maat. Benieuwd naar de mogelijkheden? Kijk alvast rond bij onze uitgebreide collectie complete badkamers.

Bekijk complete badkamers

Moderne badkamer Friesland
Team Van der Meulen in Friesland

Grote badkamerwinkel in Friesland

Onze ruime badkamerwinkel in Drachten, Friesland, biedt volop inspiratie voor jouw nieuwe badkamer. Ontdek diverse complete badkameropstellingen, de nieuwste sanitairproducten en onze uitgebreide tegelafdeling. Eigenaren Janny en Andre Vermeulen staan samen met hun team klaar om je deskundig advies te geven. Wist je trouwens dat we een gediplomeerde interieurdesigner in huis hebben die je kunt inschakelen voor jouw badkamerontwerp?

Lees meer over ons

Of je nu van klassiek, industrieel of kleurrijk houdt; wij ontwerpen jouw nieuwe badkamer op maat.

Complete badkamer inclusief montage in Friesland

Bij ons stopt de service niet bij alleen een uniek badkamerontwerp. Wij zorgen ook voor de vakkundige installatie van je badkamer in Friesland en omstreken. Ons eigen team van vakmensen werkt nauw samen om alle disciplines te combineren, zoals bouwtechnisch werk, elektra, loodgieterswerk, sanitairmontage en tegelwerk. Dankzij ons eigen installatieteam ben je verzekerd van hoogwaardige kwaliteit en heb je tijdens de verbouwing slechts één aanspreekpunt. Wel zo prettig! Wil je geen gebruik maken van ons installatieteam, dan kun je natuurlijk ook alleen de producten afnemen.

Lees meer over badkamermontage

Genieten in bad in Friesland
Tegels Friesland

Tegels Friesland

Bij Van der Meulen zijn we dol op tegels. Ze zijn niet alleen onderhoudsvriendelijk en stijlvol, maar ook zeer divers. Wat dacht je van natuurgetrouwe hout- of marmerlooktegels? Of karakteristieke vintage tegels? Wat je voorkeur ook is, in onze ruime tegelcollectie in Friesland vind je zeker jouw ideale tegels. Voor je badkamer, maar ook voor de rest van je woning. Wij werken met A-merken in verschillende prijsklassen, maar hebben ook ons eigen hoogwaardige huismerk.

Lees meer over onze tegels

Tegelhandel Friesland

Je kunt tegels het beste in het echt bekijken, in onze tegelshowroom in Friesland. Daar presenteren we diverse tegelkasten, vloeren en badkameropstellingen met tegels, zodat je een goed beeld krijgt van de mogelijkheden. Ben je verliefd geworden op een van onze tegels? Ons eigen tegelzetbedrijf zorgt ervoor dat je er snel van kunt genieten. Met ruim 15 ervaren tegelzetters hebben we al talloze woonvloeren en tegels geplaatst in Friesland en omgeving.

Lees meer over onze woonvloeren

Tegelhandel Friesland
Badkamerontwerp Friesland afspraak

Bezoek onze tegel- en sanitairwinkel in Friesland

Ben je klaar om met je badkamer aan de slag te gaan? Breng dan een bezoek aan onze tegel- en sanitairwinkel in Friesland. Hier kun je rustig rondkijken, maar je kunt ook in gesprek gaan met onze badkamerspecialist. Samen bespreken we uitgebreid je wensen en eisen, waarna we aan de slag gaan met een uniek badkamerontwerp (inclusief of exclusief installatie). We verwelkomen je graag bij Van der Meulen in Friesland.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Badkamers en tegels Friesland - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom in Drachten

Ben je op zoek naar inspiratie? Kom naar onze showroom om onze badkameropstellingen te bekijken. Ontvang een geheel vrijblijvend persoonlijk advies van onze badkamerspecialist. 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Met liefde gemaakt
Afspraak maken