Van der Meulen
Van der Meulen
De Giek 14
9206 AT Drachten
0512 510 250 - info@vandermeulendrachten.nl
Aangesloten bij
close
Badkamers en tegels Groningen - Badkamers en tegels Groningen Badkamers en tegels Groningen - Badkamers en tegels Groningen

Badkamers en tegels Groningen

 Ben je op zoek naar een nieuwe badkamer in Groningen? Of wil je jouw woning upgraden met mooie tegels? Kom dan langs bij Van Der Meulen in Drachten. Met gevoel voor stijl, gemak en vakmanschap maken we van jouw huis een thuis.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

Badkamers Groningen

De een geniet het liefst in een hotelbadkamer, terwijl de ander een praktische familiebadkamer wenst. Welke beeld je ook voor ogen hebt; wij ontwerpen je badkamer in Groningen op maat. Daarbij houden we ook rekening met de technische (on)mogelijkheden. Benieuwd wat voor badkamer bij je past? Bekijk onze complete badkamers, ontdek jouw stijl en ga alvast zelf aan de slag met onze ontwerptool.

Bekijk complete badkamers

Badkamers en tegels Groningen - 1. Badkamers Groningen 2. Badkamerwinkel nabij Groningen
Badkamers en tegels Groningen - 1. Badkamers Groningen 2. Badkamerwinkel nabij Groningen

Badkamerwinkel nabij Groningen

Je vindt onze badkamerwinkel in Drachten, nabij de provincie Groningen. We zijn een echt familiebedrijf, dat al ruim 50 jaar unieke badkamers realiseert. In de showroom loop je langs complete badkameropstellingen, wand- en vloertegels en woonvloeren. Natuurlijk tref je ook onze badkamerspecialisten die je graag adviseren.

Lees meer over ons

We zijn een echt familiebedrijf, dat al ruim 50 jaar unieke badkamers realiseert

Complete badkamer inclusief montage in Groningen

Bij ons kun je terecht voor een complete badkamer inclusief montage in Groningen en omgeving. We starten met een adviesgesprek, waarin we goed luisteren naar je wensen en eisen. Vervolgens maken we een ontwerp dat daar perfect op aansluit. Ons eigen installatieteam gaat tenslotte aan de slag met de montage van je sanitair. Zo bieden we jou het complete pakket en heb je tijdens het hele traject één aanspreekpunt. Wel zo fijn toch?

Lees meer over badkamermontage

Sanitair Nijmegen
Badkamers en tegels Groningen - 3. Complete badkamer inclusief installatie 4. Wand en vloertegels Groningen

Wand- en vloertegels Groningen

Wij zijn niet alleen groot in badkamers. Je slaagt bij ons ook voor je tegels en woonvloer. Voor je badkamer, maar ook voor de rest van je woning. Natuurlijke tegels als marmer- en houtlook, sfeervolle mozaïektegels.. je kunt het zo gek niet bedenken of wij hebben het in onze collectie. Met al die mogelijkheden snappen wij dat de keuze lastig is. Daarom hebben we een stappenplan gemaakt, waarmee je de tegels van je dromen vindt.

Download stappenplan badkamertegels

Tegelwinkel nabij Groningen

Liever in het echt inspiratie opdoen? Kom langs in onze tegelwinkel nabij de provincie Groningen. Daar kun je veel tegels en woonvloeren in het echt bekijken. In tegelkasten, grote vloervlakken en in onze badkameropstellingen. Zo krijg je een goed beeld van de mogelijkheden. Onze adviseur kijkt graag met je mee en beantwoordt al je vragen. Wist je dat we een eigen tegelzetteam hebben, dat jouw nieuwe tegels vakkundig plaatst? Zo verzekeren we jou de kwaliteit die je verdient. In ontwerp, product en installatie.

Badkamers en tegels Groningen - 5. Tegelwinkel nabij Groningen 6. Bezoek onze badkamer- en tegelwinkel nabij Groningen
Badkamerontwerp Nunspeet afspraak

Bezoek onze badkamer- en tegelwinkel nabij Groningen

Wij ontvangen je graag in onze badkamer- en tegelwinkel nabij Groningen. Hier kun je rustig even rondkijken, maar je kunt ook een afspraak inplannen met onze badkameradviseur. Zo hebben we alle tijd om je wensen te bespreken. Als extra service kun je onze gediplomeerde interieurdesigner inschakelen. Zo weet je zeker dat je een nieuwe badkamer krijgt die niemand anders heeft.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Badkamers en tegels Groningen - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom in Drachten

Ben je op zoek naar inspiratie? Kom naar onze showroom om onze badkameropstellingen te bekijken. Ontvang een geheel vrijblijvend persoonlijk advies van onze badkamerspecialist. 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Met liefde gemaakt
Afspraak maken