Van der Meulen
Van der Meulen
De Giek 14
9206 AT Drachten
0512 510 250 - info@vandermeulendrachten.nl
Aangesloten bij
close
Badkamers Surhuisterveen - Badkamers Surhuisterveen Badkamers Surhuisterveen - Badkamers Surhuisterveen

Badkamers Surhuisterveen

Ben je op zoek naar een badkamer in Surhuisterveen? Kom dan langs bij Van der Meulen in Drachten. Al meer dan 50 jaar ontwerpen en installeren we unieke badkamers in de wijde omgeving. Badkamers die uniek zijn in design én techniek. Nieuwsgierig? Wij vertellen je graag meer. 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

Badkamers Surhuisterveen

Badkamers zijn er in alle formaten, stijlen en kleuren. Het belangrijkste is dat je badkamer écht bij jou past. Daarom nemen we uitgebreid de tijd om je wensen te bespreken. Vervolgens gaat onze ontwerper aan de slag met een uniek 3D-ontwerp. Wist je dat we zelfs een gediplomeerde interieurdesigner in huis hebben? Zo hebben we unieke badkamers gerealiseerd in Surhuisterveen en omgeving.

Bekijk onze complete badkamers

Badkamers Surhuisterveen - 1. Badkamers Surhuisterveen 2. Badkamerwinkel nabij Surhuisterveen
Badkamers Surhuisterveen - 1. Badkamers Surhuisterveen 2. Badkamerwinkel nabij Surhuisterveen

Badkamerwinkel nabij Surhuisterveen

Je vindt onze luxe badkamerwinkel in Drachten, nabij Surhuisterveen. Hier loop je door complete badkamers in verschillende stijlen en ontdek je de mooiste tegels en woonvloeren. Kom je binnenkort langs? Dan verwelkomen eigenaren Janny en André Hofman en hun ambitieuze team je graag. Zij kunnen je uitstekend adviseren over je nieuwe badkamer of tegels.

Lees meer over ons

Al meer dan 50 jaar ontwerpen en installeren we unieke badkamers in de wijde omgeving.

Sanitair in Surhuisterveen

In de badkamer komen verschillende elementen samen. Water, warmte, licht.. en natuurlijk het mooiste sanitair. Alles moet perfect op elkaar aansluiten en bij elkaar passen. Daar weten wij wel wel raad mee! Samen zoeken we het sanitair uit voor je gloednieuwe badkamer. Van de kranen boven je badkamermeubel tot de verlichting. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem alvast een kijkje in onze collectie.

Ontdek de collectie

Grohe colors accessoires en kraan in goud
Badkamers Surhuisterveen - 3. Sanitair in Surhuisterveen 4. Tegels Surhuisterveen

Tegels Surhuisterveen

We zijn 50 jaar geleden begonnen als tegelzetbedrijf en nog steeds hebben we 15 tegelzetters in dienst die de mooiste tegelwanden en -vloeren realiseren. Van XXL-tegels tot mozaïek: geen uitdaging gaan ze uit de weg. Onze passie voor tegels zie je ook terug in onze tegelshowroom nabij Surhuisterveen. Hier vind je wand- en vloertegels in alle formaten en stijlen. We vinden het fantastisch om samen met jou door de tegelkasten te gaan en mooie combinaties te maken.

Lees meer over onze tegels

Woonvloeren Surhuisterveen

We leggen niet alleen mooie vloeren in je badkamer. Bij Van Der Meulen kun je ook terecht voor een woonvloer. Met trots kunnen we zeggen dat we de veiligste PVC in huis hebben. Ook hebben prachtige tegelwoonvloeren. De productietechnieken zijn zo verbeterd, dat zelfs een realistische hout- of betonstructuur mogelijk is. Naast onze A-merken hebben we kwaliteitstegels uit Italië en Spanje in huis. Denk aan Casalgrande, Padana, Cedir, Grespania en Keraben.

Lees meer over onze woonvloeren

Badkamers Surhuisterveen - 5. Woonvloeren Surhuisterveen 6. Bezoek onze sanitairwinkel nabij Surhuisterveen
Badkamers Surhuisterveen - 5. Woonvloeren Surhuisterveen 6. Bezoek onze sanitairwinkel nabij Surhuisterveen

Bezoek onze sanitairwinkel nabij Surhuisterveen

Dus ben je op zoek naar een complete badkamer, nieuwe tegels of een woonvloer? Dan nodigen we je graag uit in onze sanitairwinkel nabij Surhuisterveen. Onze enthousiaste badkamerspecialisten verwelkomen je graag en laten je alle mogelijkheden zien. Wil je gelijk om de tafel met onze badkamerontwerper? Maak dan alvast een afspraak op een dag en tijd dat jou uitkomt.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Badkamers Surhuisterveen - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom in Drachten

Ben je op zoek naar inspiratie? Kom naar onze showroom om onze badkameropstellingen te bekijken. Ontvang een geheel vrijblijvend persoonlijk advies van onze badkamerspecialist. 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Met liefde gemaakt
Afspraak maken