Van der Meulen
Van der Meulen
De Giek 14
9206 AT Drachten
0512 510 250 - info@vandermeulendrachten.nl
Aangesloten bij
close
Badkamer ontwerpen - Badkamer ontwerpen Badkamer ontwerpen - Badkamer ontwerpen

Badkamer ontwerpen vanuit je eigen huis

Met de 3D Badkamerontwerp-tool van Baden+ ontwerp je online je nieuwe badkamer of toilet. Graag nemen we vervolgens contact met je op om samen de badkamer te creeëren waar je jarenlang van kunt genieten.

START MET ONTWERPEN

Verder ontwerpen? Log in

Een badkamer ontwerp laten maken?

Natuurlijk kun je ook terecht bij Van der Meulen in Drachten voor een badkamerontwerp. Je bespreekt jouw wensen met ons. Wij tekenen dan een perfect badkamerontwerp dat past bij jouw woning, gezinssamenstelling en budget. Ben je tevreden over het badkamer ontwerp? Dan zorgt ons installatieteam ervoor dat je zo snel mogelijk kunt genieten van jouw nieuwe badkamer. Van der Meulen in Drachten helpt je graag bij het hele traject. Van A tot Z.

Maak een afspraak

Badkamer indeling maken

Hoe werkt het 3D badkamer ontwerpen?

Met de 3D badkamertool van Baden+ ontwerp je online jouw eigen badkamer. Je bepaalt de afmetingen van de ruimte en plaatst zelf het sanitair op de gewenste plek. Zo kun je stap voor stap je badkamer samenstellen. Je kunt de ruimte vanuit verschillende invalshoeken bekijken. En met de 3D optie krijg je een heel realistisch beeld. Zo kun je eenvoudig je eigen badkamer tekenen.

Zo maak je zelf een badkamerontwerp - badkamer ontwerpen
Zelf een badkamerontwerp maken - badkamer ontwerpen

Start met je 3d badkamer ontwerpen

Klaar voor de start... wanneer je begint met je badkamer ontwerpen, bepaal je eerst de vorm en de afmetingen van de gewenste ruimte. Houd daarvoor de maten van je badkamer bij de hand. Vervolgens kun je de plaats van de deur en eventueel het raam aangeven. Daarna kun je kiezen voor een bepaalde stijl. Je kiest verschillende toiletten, douches, baden en meubels. En voor de finishing touch voeg je de gewenste accessoires toe.

Lees onze tips voor een goede badkamer indeling.

Meer inspiratie opdoen?

Wil je meer inspiratie opdoen? Kijk dan eens bij onze voorbeeld badkamers. We hebben allerlei stijlen badkamers. Van familiebadkamers tot natuurlijke badkamers. Wat spreekt je aan? Voor elke smaak en budget hebben we complete badkamers ontworpen. Houd je van stoer? Kijk dan eens naar onze betonlook badkamer. Geef je de voorkeur aan natuurlijke materialen? Dan is de houtlook badkamer wellicht iets voor jou. Klik, kijk en laat je inspireren. Op onze inspiratie pagina vind je allerlei blogs over allerlei thema's, trends en stijlen. Kies zelf de stijl die bij je past!

Benieuwd welke stijl badkamer bij je past? Download de Stijlwijzer!

Meer inspiratie? Badkamer ontwerpen

Jouw badkamer ontwerp opslaan

Is je ontwerp gereed? Dan kun je het opslaan door een account aan te maken. Zo wordt het ontwerp voor je bewaard. Op een later tijdstip kun je dan altijd weer verder gaan met het tekenen van je badkamer. Je ontvangt jouw ontwerp als pdf via het e-mailadres dat je opgeeft. Het badkamerontwerp sturen we door naar de dichtstbijzijnde Baden+ winkel

Badkamer ontwerpen - 3. Jouw ontwerp opslaan
Industrieel badkamerontwerp

Badkamer laten ontwerpen door specialist

Onze badkamerspecialist helpt je dan graag verder met de complete uitwerking van jouw badkamerontwerp. Hij neemt hiervoor contact met je op om een vrijblijvende afspraak in te plannen. Zo helpen we je graag bij het realiseren van jouw droombadkamer!

Badkamer ontwerpen - Banner - Vitaliteitsmagazine

Baden+ Vitaal magazine op je deurmat

Baden+ Vitaal is het magazine voor een fit en gelukkig leven. Lees alles over gezonde gewoontes, fijne beautyrituelen, yoga en mindfulness. Met de badkamer als ultieme basis om vitaal te genieten. Wij sturen het magazine gratis naar je op!

NU AANVRAGEN

 

Badkamer ontwerpen - Veelgestelde vragen 3D-badkamertool

Veelgestelde vragen 3D-badkamertool

 • Klopt het dat ik jullie 3D-badkamertool gratis kan gebruiken?
  Het ontwerpen van een badkamer bij Van der Meulen kun je kosteloos doen met onze 3D-badkamertool.
 • Kan ik een badkamer ontwerp opslaan?
  Dat is mogelijk! Door het aanmaken van een account kun je een badkamerontwerp tussentijds opslaan.
 • Hoe maak ik een ontwerp met de badkamertool?
  Met de 3D-badkamertool van Van der Meulen ontwerp je stap voor stap jouw eigen badkamer. Je bepaalt de afmetingen van de ruimte en plaatst zelf het sanitair op de gewenste plek.
 • Is het mogelijk om je badkamer ontwerp ook te exporteren naar PDF?
  Jouw ontwerp wordt als PDF naar het door jou opgegeven e-mailadres gestuurd.
 • Kan ik een ontwerp laten maken door Van der Meulen?
  Dat is mogelijk bij Van der Meulen. Onze specialisten staan voor je klaar om een badkamerontwerp te maken. Maak hiervoor snel en gemakkelijk online een afspraak.
 • Wat kost een badkamer ontwerp?
  Het ontwerp door een Baden+ badkamerspecialist is in wezen gratis, maar wel kostenbepalend voor het gehele traject naar je nieuwe badkamer. Met een slim ontwerp vermijd je onnodige kosten. Lees onze tips en bekijk het overzicht van de kosten van een nieuwe badkamer.

Gerealiseerde badkamer ontwerpen

Badkamer ontwerpen - Banner - Badkamer moodboard [b]

Maak je eigen badkamer moodboard

Op onze website vind je de mooiste ideeën voor je badkamer. Zie je iets waar je blij van wordt? Bewaar de afbeelding op je persoonlijke moodboard. Vervolgens kun je jouw moodboard delen, printen én meenemen naar je badkamerspecialist. Verzamel je wensen en breng je droombadkamer tot leven.

START MET JE MOODBOARD

Met liefde gemaakt