Van der Meulen
Van der Meulen
De Giek 14
9206 AT Drachten
0512 510 250 - info@vandermeulendrachten.nl
Aangesloten bij
close
Badkamerkasten Badkamerkasten - Badkamerkasten Badkamerkasten - Badkamerkasten  

Badkamerkasten met veel opbergruimte

Een badkamerkast is de perfecte aanvulling op je badkamermeubel. Want zeg nou eerlijk, extra opbergruimte komt toch altijd van pas? Bij Van der Meulen hebben we badkamerkasten in verschillende formaten, materialen en kleuren. Goed om te weten: in ons assortiment is er altijd een badkamerkast die perfect aansluit op je meubel en de stijl van je badkamer.

Advies van je specialist

Badkamerkasten - Advies van uw spec. - Badkamerkasten

Waar moet je badkamerkast aan voldoen?

Voordat je een badkamerkast aanschaft is het goed om te bepalen waar hij aan moet voldoen. Het is belangrijk dat de kast geschikt is voor de vochtige ruimte en dat hij past bij je wensen en stijl. Wat voor materiaal en kleur spreekt je aan? Wil je een gesloten kast, of vind je een open kast sfeervoller? En kies je voor een praktische kast aan de wand, of een exemplaar op pootjes? Ook mooi: twee lage kasten naast elkaar met een topblad, zodat je wat leuke spullen erop kwijt kunt. Van der Meulen helpt je om de juiste keuzes te maken.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

DE VELE MOGELIJKHEDEN VOOR JE BADKAMERKAST

Hoge badkamerkast

Wanneer je bij ons een badkamermeubel aanschaft kun je een bijpassende badkamerkast aanschaffen met precies dezelfde kleur en dessin. Zo is je badkamer een mooi, rustig geheel. Ook kun je kiezen voor verschillende hoogtes. Een hoge badkamerkast staat bijvoorbeeld erg modern en biedt plaats voor al je badkamerbenodigdheden. Kijk ook eens naar een wat breder model, zodat je badhanddoeken makkelijker kwijt kunt. Heb je enkel een wastafel in je badkamer? Dan kun je ook kiezen voor een onderkast, die je tegelijkertijd als bankje gebruikt. In de wereld van badkamers is er zo veel mogelijk!

Badkamerkasten - Badkamerkasten

Badkamerkasten op maat

Bij Van der Meulen hebben we diverse badkamerkasten in ons assortiment, die allemaal 100% geschikt zijn voor de natte badkamer. In de showroom kun je diverse modellen bekijken, zodat je kunt ervaren wat je mooi vindt.

Natuurlijk kunnen we ook een kast op maat laten maken. Dat is ideaal als je net een andere indeling, grootte of kleurschakering wil. Met een badkamerkast op maat weet je zeker dat hij precies bij je past. Kom langs in de showroom om de mogelijkheden te bespreken.

Badkamerkasten - Badkamerkasten
Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Badkamerkasten - Badkamerkasten
Badkamerkast in dezelfde stijl als je meubel: perfecte harmonie!

INK badkamerkasten

Het Nederlandse designmerk Ink heeft prachte badkamermeubels, die net even anders zijn dan anders. Aanvullend op deze meubels heeft het merk badkamerkasten, spiegels en ladeverdelers die elke badkamer uniek maken. Bekijk ze allemaal!

Ink meubels
Badkamerkasten - Collage badkamerkast 1 - Ink meubels

INK badkamerkasten

Het Nederlandse designmerk Ink heeft prachte badkamermeubels, die net even anders zijn dan anders. Aanvullend op deze meubels heeft het merk badkamerkasten, spiegels en ladeverdelers die elke badkamer uniek maken. Bekijk ze allemaal!

Ink meubels
Badkamerkasten - Collage badkamerkasten 2 - Geberit Acanto apothekerskast

Apothekerskast

De Acanto meubels kun je flexibel indelen. Neem bijvoorbeeld de Acanto apothekerskast. Hij is smal en hoog en past in elk hoekje. Je kunt hem openen en uitschuiven, zodat zelfs de achterste spulletjes goed bereikbaar zijn.

Meer van Geberit
Badkamerkasten - Collage badkamerkasten 3 - Mix & Match accessoires

Mooie accessoires

In ons huismerkassortiment Mix & Match vind je prachtige handdoeken, manden en andere badkameraccessoires. Zo maak je jouw badkamerpaleisje compleet.

Prachtige accessoires
Badkamerkasten - Sfeerbanner-water

Doe meer inspiratie op!

Onze merken

Bij Baden+ vind je de mooiste topmerken. Met de beste prijs-kwaliteitsverhouding.

Bekijk alle merken
Met liefde gemaakt
Afspraak maken