Van der Meulen
Van der Meulen
De Giek 14
9206 AT Drachten
0512 510 250 - info@vandermeulendrachten.nl
Aangesloten bij
Advies van je specialist
Kleine badkamers - Advies specialist kleine badkamers

Kleine badkamer, verrassend compleet 

Ook in een kleine badkamer kun je heerlijke momenten beleven. Met slimme oplossingen realiseer je een complete badkamer voor de kleine ruimte. Wil je bijvoorbeeld toch de luxe ervaren van een ruime inloopdouche? Of zelfs van een bad? Dan maken onze badkamerontwerpers het gewoon mogelijk. Het zal je verbazen hoe verrassend veel oplossingen er zijn om te zorgen voor groot badkamerplezier op een klein oppervlak. Bekijk onze kleine badkamers en laat je inspireren. 

Kleine badkamers
Producten voor de kleine badkamer
Veilige thermostaatkraan Het water blijft altijd op constante temperatuur Kleine badkamer met veilige thermostaatkraan
Ruimtebesparend bad Bad met aflopende zijde. Geschikt voor de kleine badkamer Kleine badkamer - Douchebad met afgeschuinde hoek
Luxe vrijstaand bad Voor een hotelbeleving in de badkamer Luxe badkamer met vrijstaand bad
Baden en douchen in één De veilige instap voorkomt valpartijen Kleine badkamer - Ligbad en douche in één

Kleine badkamer inspiratie

Ook in een kleine badkamer kun je comfortabel genieten. Mits je op een slimme en efficiënte manier met de ruimte omgaat! In de badkamershowroom kun je veel voorbeeldbadkamers bekijken, zodat je een realistisch beeld hebt van de mogelijkheden. Ook vind je op onze inspiratiepagina veel inspirerende blogs over de kleine badkamer. Bijvoorbeeld over speciale douchecabines voor de kleine badkamer en handige ontwerptips

Kleine badkamer met bad

Op het eerste oog lijkt het misschien onmogelijk: een bad in je kleine badkamer. Maar gelukkig is er vaak meer mogelijk dan je denkt. Bijvoorbeeld door heel slim ruimte te besparen met een bad dat schuin afloopt aan de beenzijde. Of door te kiezen voor een ligbad waarin je ook kunt douchen. Wat je wensen ook zijn: met een efficiënt ontwerp is een kleine badkamer met bad gewoon mogelijk.

Kleine badkamer inrichten? Ontvang een slim ontwerp

Kleine badkamer inrichten? Dat kan in allerlei vormen, soorten en maten. Onze badkamerontwerper ziet het steeds weer als een speciale uitdaging om de mooiste badkamers te realiseren in compacte ruimtes. Denk aan een wand met een dubbele functie, handige opbergruimte en andere slimme oplossingen. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor je badkamer? Maak een afspraak met Van der Meulen in Drachten voor een uniek ontwerp. 

Kleine badkamers - Slim ontwerp voor de kleine badkamer
Kleine badkamers - Banner - Badkamerboek

Gratis inspiratieboek vol badkamerinspiratie

Ons badkamerboek staat boordevol trends, inpsirerende badkamers en deskundige adviezen. Dit is hét inspiratiemagazine voor iedereen die bezig is met de badkamer. Reserveer het 140-pagina tellende badkamerboek van Baden+ eenvoudig en haal 'm gratis en vrijblijvend op bij de Baden+ specialist bij jou in de buurt. 

NU RESERVEREN

Kleine badkamers - Reviewblok
Wij scoren een
9.2
9.2 van 1 10
Waardering van onze klanten
Kleine badkamers - Nieuwsbriefblok

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties