Van der Meulen
Van der Meulen
De Giek 14
9206 AT Drachten
0512 510 250 - info@vandermeulendrachten.nl
Aangesloten bij

Van der Meulen

Wil je contact opnemen met Van der Meulen Badkamers & Tegels in Drachten? Op deze pagina vind je onze contactgegevens en openingstijden. We nodigen je graag uit in onze inspirerende showroom in Friesland, om diverse badkameropstellingen te bekijken. Ook zijn we exclusief dealer van de vtwonen badkamercollectie, waardoor je bij ons je ideale badkamer kunt samenstellen. We maken graag een uniek ontwerp voor je badkamer, dat helemaal past bij je wensen en budget. Ook de volledige installatie kunnen wij uit handen nemen. Wij staan voor je klaar in de wijde omgeving van Drachten, zoals Heerenveen, Surhuisterveen en Beetsterzwaag.

Personal shopping

Maak nu online een afspraak voor vrijblijvend adviesgesprek met een van onze badkamerspecialisten. Wil je liever een afspraak voor personal shopping, waarbij je de showroom helemaal voor jou alleen hebt? Vul dan ons contactformulier in, dan zoeken we samen naar een geschikt tijdstip, zodat je in alle rust kunt rondkijken. Natuurlijk nemen we daarbij de regels van het RIVM in acht.

Contactgegevens
 
Plan een afspraak in onze winkel
Maak een afspraak
   
Bellen met
video
Videogesprek plannen
 
Stel direct
je vraag
Contactformulier
Openingstijden
Maandag Gesloten
Di. t/m Vr. 09:00 - 17:30 uur
Donderdag 09:00 - 17:30 uur 18:30 - 20:00 uur
Zaterdag 09:30 - 16:00 uur
Zondag Gesloten
Bijzonderheden

Wij zijn geopend op afspraak. Ook kunnen we je online en telefonisch adviseren bij het uitzoeken van uw nieuwe badkamer of tegels. Ook is het mogelijk om een afspraak te maken voor een videogesprek. In deze afspraak kunnen we in 3D jouw nieuwe badkamer ontwerpen. Eventueel kunnen we staaltjes van producten bij je thuis bezorgen, zodat je deze rustig kunt bekijken. Neem gerust contact met ons op. 

Waar vind je ons Plan je route
Contact - Reviewblok
Wij scoren een
04-10-2020
Waardering van onze klanten Kwaliteit, goed aan de afspraken gehouden
Contact - Nieuwsbriefblok

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties