Van der Meulen
Van der Meulen
De Giek 14
9206 AT Drachten
0512 510 250 - info@vandermeulendrachten.nl
Aangesloten bij
Baden+ badkamer inspiratieboek - Baden+ badkamer inspiratieboek

Badkamerinspiratie nodig? Haal het gratis lookbook op!

Gratis voor u cadeau: het extra dikke Baden+ badkamer lookbook van 132 pagina's! Haal hem op bij uw Baden+ badkamerspecialist. Het lookbook staat boordevol ideeën, slimme tips en leuke badkamertrends. Het helpt u op weg om uw ideale ontwerp voor uw badkamer te bepalen. Lees alles over de nieuwe trends: kranen in alle kleuren waaronder zwart, tegels met een hout- of betonlook, prachtige combinaties in kleuren en materialen en nog veel meer.

Kijk binnen bij andere mensen en zie welke keuzes zij hebben gemaakt om tot hun droombadkamer te komen. Een nieuwe badkamer is een investering voor jaren. Neem dus vooral rustig de tijd om informatie te verzamelen. Blader door ons lookbook en zet uw wensen op een rijtje. Als badkamerspecialist met jarenlange ervaring helpen we u graag op weg om al uw vragen omtrent uw badkamer te beantwoorden. Onderstaand kunt u alvast een paar pagina's bekijken van het Baden+ badkamer lookbook.

Het badkamerboek is gratis af te halen bij Van der Meulen in Drachten

 

 

Deel dit artikel
Baden+ badkamer inspiratieboek - Reviewblok
Wij scoren een
9.3
9.3 van 1 10
02-01-2019
Waardering van onze klanten Ik heb de vak bekwaamheid en de perfectie van zowel de tegelzetter als de installateur als zeer aangenaam ervaren.
Baden+ badkamer inspiratieboek - Nieuwsbriefblok
 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties