Van der Meulen
Van der Meulen
De Giek 14
9206 AT Drachten
0512 510 250 - info@vandermeulendrachten.nl
Aangesloten bij
5 voordelen van de Sunshower Pure - 5 voordelen van de Sunshower Pure

5 voordelen van de Sunshower Pure

Soepel en ontspannen de dag beginnen? De Sunshower Pure maakt het mogelijk. Deze compacte Sunshower, speciaal voor de onderrug, verwarmt uw lichaam met infraroodstraling. Zet hem 10 minuten aan tijdens het douchen en geniet van de helende werking. Benieuwd naar de effecten van dit slimme apparaat? Wij zetten de vijf voordelen voor u op een rij.

1. Zonnige start van de dag

Infraroodlicht is onzichtbaar, maar kunt u wel voelen. Vergelijk het met een zonnetje dat door uw raam heen schijnt. De energie van infraroodlicht werkt diep door in ons lichaam en verhoogt onze lichaamstemperatuur, terwijl de omgeving koel aanvoelt. Het licht ontspant uw spieren en maakt uw lichaam los van spanningen. Zo heeft u weer alle energie om van de dag te genieten!

2. Snel herstel na een intensieve sportsessie

Veel lunges gedaan of een flinke planksessie? Ook uw spieren hebben veel baat bij een Sunshower Pure. Infraroodstraling versnelt de bloedcirculatie, waardoor er meer zuurstof in het bloed komt. Zo herstellen uw spieren sneller na een intensieve sportsessie. De Sunshower Pure verwarmt ongeveer de helft van uw lichaam, waardoor het apparaat ideaal is voor de spieren in uw rug.   

  5 voordelen van de Sunshower Pure - 2. Snel herstel na een intensieve sportsessie en verlichting bij klachten
  5 voordelen van de Sunshower Pure - 2. Snel herstel na een intensieve sportsessie en verlichting bij klachten

3. Verlichting bij klachten

Naast een ontspannend gevoel zorgt het infraroodlicht ook voor verlichting. De Sunshower Pure werkt als een warmtetherapie, waardoor u minder last heeft van verkrampingen in de nek en onderrug. Wetenschappelijk onderzoek toont daarnaast aan dat gebruik van infraroodlicht reumatische klachten op korte termijn kan verminderen. Vanwege het compacte formaat kunt u de Sunshower Pure ook handig boven een zitje plaatsen. Al zittend onder een warme douche geniet u nog meer van de helende werking.

4. Dieptereiniging van uw huid 

Kan uw huid wel een opkikker gebruiken? Door de effectieve warmte van infraroodlicht verwijden de poriën. De huid krijgt zo een effectieve dieptereiniging, waardoor uw huid er weer stralend en gezond uitziet. Na een douchesessie met de Sunshower Pure worden voedende crèmes beter opgenomen. Een stralende, zachte huid gegarandeerd! Met een Sunshower Pure verandert u de doucheruimte in een ware thuisspa.

  5 voordelen van de Sunshower Pure - 4. dieptereiniging van uw huid en 5. Lekker in uw vel
  5 voordelen van de Sunshower Pure - 4. dieptereiniging van uw huid en 5. Lekker in uw vel

5. Lekker in uw vel

Een groot voordeel van de Sunshower Pure is de gezondere bloedcirculatie. Infraroodlicht versnelt namelijk uw bloedsomploop. Afvalstoffen worden sneller afgevoerd en de opname van voedingsstoffen versnelt. Niet alleen de spieren en huid, maar uw hele lichaam krijgt zo een boost. U voelt zich weer energiek, opgewekt en ontspannen. Een douchesessie met de Sunshower Pure is zo de ideale start of afsluiting van uw dag.

Meer weten?

Uw badkamerspecialist Van der Meulen kan u alles vertellen over de voordelen van de Sunshower Pure en de andere Sunshowers. Zo zijn er ook Sunshowers die uw hele lichaam verwarmen en varianten met Uv-licht. Het Uv-licht stimuleert de aanmaak van vitamine D. Hierdoor voelt u zich energieker en krijgt u ook nog eens een gezonde teint. Bezoek een winkel om de diverse varianten te ervaren.

Maak een afspraak  
  5 voordelen van de Sunshower Pure - Wilt u meer weten?
Deel dit artikel
5 voordelen van de Sunshower Pure - Reviewblok
Wij scoren een
9.3
9.3 van 1 10
02-01-2019
Waardering van onze klanten Ik heb de vak bekwaamheid en de perfectie van zowel de tegelzetter als de installateur als zeer aangenaam ervaren.
5 voordelen van de Sunshower Pure - Nieuwsbriefblok
 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties