Van der Meulen
Van der Meulen
De Giek 14
9206 AT Drachten
0512 510 250 - info@vandermeulendrachten.nl
Aangesloten bij
Axor
Axor - Axor Axor - Axor
Exclusieve kranen

Axor

Axor kranen staan voor kwaliteit en perfectie. In 1993 kwam de gerenommeerde kranenfabrikant Hansgrohe met het idee om exclusieve kranen te maken van de allerhoogste kwaliteit. Daarmee ontstond het merk Axor. Axor kranen staan voor kwaliteit en perfectie. De ontwerpen gaan uit van een sterk concept, echte designobjecten voor je badkamer. Inmiddels voldoet Axor met zijn stijlvolle kranen al jaren aan de meest luxe wensen en hoge kwaliteitsstandaarden. Axor kranen zijn echte designobjecten voor je badkamer. Wij vertellen je graag meer over dit exclusieve merk, dat bij Van der Meulen verkrijgbaar is.

BEKIJK DE COLLECTIE

Axor - 1. Axor Sieraden voor je badkamer

Sieraden voor je badkamer

Perfectie staat bovenaan bij de designers van de Axor kranen en douches. De ontwikkeling krijgt veel aandacht. De kranen zijn stuk voor stuk functionele sieraden voor je badkamer. Elk product kent zijn eigen verhaal, functie en prachtige details. Daarbij zijn de meeste producten in verschillende kleuren beschikbaar. 

We vertellen je graag meer over Axor.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

Samenwerking met top-designers

Elke productlijn van Axor wordt ontworpen in samenwerking met vooraanstaande architecten en designers. Bijvoorbeeld Philippe Starck en Antonio Citterio. Iedere ontwerper ontwikkelt een compleet eigen kranenlijn. Waar de ene strak en kubistisch is, staan bij de andere organische vormen centraal. Eén ding hebben alle ontwerpers bij Axor gemeen: oog voor detail, kwaliteit en perfectie. 

Axor - 2. Axor
Axor - 3. Axor

Een kraan bij iedere persoonlijkheid

De designkranen en -douches zijn er in veel kleuren en uitvoeringen. Bovendien kunnen veel Axor producten ook precies op maat worden gemaakt. De lijn Axor MyEdition gaat nog een stapje verder: hierbij kun je niet alleen een kleur, maar ook een persoonlijke afdekplaat kiezen. Personalisatie tot in perfectie. 

Axor Collectie
Axor - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom

Ben je op zoek naar inspiratie? Kom gerust naar onze showroom om onze badkameropstellingen te bekijken. Ontvang een geheel vrijblijvend persoonlijk advies van onze badkamerspecialist. Natuurlijk met gepaste afstand volgens de regels van de overheid.
 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Wij scoren een
21-07-2021
Waardering van onze klanten Ontdek wat onze klanten over ons vertellen Uitgebreid tijd nemen in het voortraject, verregaande ondersteuning tijdens de aanloop naar oplevering en zeer professionele installatie waarbij meegedacht wordt naar praktische en mooie esthetische oplossingen.
6x badkamer inspiratie en tips in je mailbox?
Meld je aan voor de Baden+ nieuwsbrief