Van der Meulen
Van der Meulen
De Giek 14
9206 AT Drachten
0512 510 250 - info@vandermeulendrachten.nl
Aangesloten bij
 
NU LUXE DOUCHECABINE COMPLEET VOOR € 1065,-

NU LUXE DOUCHECABINE COMPLEET VOOR € 1065,-

BEKIJK JOUW VOORDEEL

Badenplus Collectie douche
Badenplus Collectie douche - Badenplus Collectie douche Badenplus Collectie douche - Badenplus Collectie douche
Douchecombinaties voor iedere badkamer

Baden+ Collectie douche

Douchen, we doen het niet meer alleen om schoon te worden. Heerlijk even bijkomen, jezelf opfrissen of nieuwe energie opdoen. In de samenstelling van onze Baden+ Collectie hebben we ervoor gezorgd dat er voor iedereen een perfecte douche verkrijgbaar is. Van inloopdouche tot douchecabine en van één tot meerdere straalsoorten. Alles is mogelijk.

Badenplus Collectie douche - 1. Douchewanden en douchecabines

Comfortabele douchewanden en douchecabines

Tijdens het douchen wil je een waterballet in je douchehoek voorkomen. Baden+ heeft een aantal mooie series douchewanden en douchecabines geselecteerd en toegevoegd aan de Baden+ Collectie. Spatwaterdicht, met of zonder profiel en met helder veiligheidsglas. Afhankelijk van het badkamerontwerp heb je bijvoorbeeld een nisdeur, hoekcabine of inloopdouche nodig. Graag nodigen we je uit in de showroom om alle mogelijke opties te bekijken.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

Douchegoot of douchevloer?

De douchehoek is niet compleet zonder een mooie douchevloer of douchegoot. In de Baden+ Collectie heb je de keuze uit kwalitatieve douchegoten en douchevloeren. Het grote voordeel van een douchegoot is dat je de vloertegels door kunt laten lopen, wat een ruimtelijk effect aan de douchehoek geeft.

Badenplus Collectie douche - 2. Douchegoot of douchevloer
Badenplus Collectie douche - 2. Douchegoot of douchevloer

Schoonmaakvoordeel

Een douchevloer is ook een zeer hygiënische optie. Het heeft een vlak oppervlak zonder voegen. Bacteriën krijgen zo geen kans om zich te hechten en je kunt de douchevloer gemakkelijk schoonmaken. Andere voordelen van een douchevloer zijn de optionele antislipfunctie en het comfortabele gevoel aan je voeten. De douchevloeren van het huismerk van Baden+ zijn leverbaar in diverse kleuren en maten.

Maak je douche compleet met een
bijpassende doucheset

Je maakt de douche compleet met een heerlijke regendouche. In de Baden+ Collectie kun je kiezen uit diverse opbouwsets, verkrijgbaar in een ronde of vierkante uitvoering. Deze doucheset bestaat uit een hoofd- en een handdouche die aan de muur wordt bevestigd. Een inbouw doucheset behoort ook tot te mogelijkheden. Deze wordt volledig ingebouwd in de muur. De douche oog ruimtelijker oogt en het is gemakkelijker schoon te houden. 

Badenplus Collectie douche - 3. Baden+ Collectie douchesets
BADEN+ COLLECTIE DOUCHEMOGELIJKHEDEN
Mix & Match douche Get Wet swingdeur nis
Mix & Match douche Premium Plus douchecabine breed
Mix & Match douche lage douchevloer slate detail
Mix & Match douche Get Wet inloopdouche

Trendy douchebak

Douchebakken zijn weer in opkomst. Het huismerk van Baden+ biedt trendy acryl douchebakken in vele maten. Het grote voordeel is dat je op een douchebak twintig jaar garantie hebt. Ze zijn leverbaar in tien kleuren en je kunt daarnaast kiezen voor een antislipfunctie.

Diverse straalsoorten

Duurzaamheid en design gaan hand in hand binnen de Baden+ Collectie. Dankzij slimme technieken is het waterverbruik van de douches minimaal. Relaxen onder een regendouche? Of juist je spieren een boost geven met een krachtige massagestraal? Met het huismerk van Baden+ stel je de ideale douchehoek samen.

BADEN+ COLLECTIE
Wij scoren een
21-07-2021
Waardering van onze klanten Ontdek wat onze klanten over ons vertellen Uitgebreid tijd nemen in het voortraject, verregaande ondersteuning tijdens de aanloop naar oplevering en zeer professionele installatie waarbij meegedacht wordt naar praktische en mooie esthetische oplossingen.
6x badkamer inspiratie en tips in je mailbox?
Meld je aan voor de Baden+ nieuwsbrief