Van der Meulen
Van der Meulen
De Giek 14
9206 AT Drachten
0512 510 250 - info@vandermeulendrachten.nl
Aangesloten bij
Geberit AquaClean Mera douchewc
Geberit AquaClean Mera douchewc - Geberit AquaClean Mera douchewc Geberit AquaClean Mera douchewc - Geberit AquaClean Mera douchewc
De Rolls-Royce onder de douchewc’s

Geberit AquaClean Mera douchewc

De AquaClean Mera is een douchewc die je een fris gevoel geeft na ieder toiletbezoek. De douchewc is uitgerust met allerlei speciale opties om je tijdens ieder toiletbezoek het gevoel van pure luxe te laten ervaren. Lees meer over de veelzijdige eigenschappen van de Mera douchewc of ervaar het gevoel van frisheid zelf bij jouw Baden+ winkel Van der Meulen  in Drachten.

Geberit AquaClean Mera douchewc - 1. Geberit hoe werkt een AquaClean Mera douchewc

Hoe werkt een AquaClean Mera douchewc?

De Mera douchewc activeer je met een druk op de knop, waarna de verborgen douchearm tevoorschijn komt. De douchewc is uitgerust met WhirlSpray technologie: een pulserende douchestraal. Het pulserende effect zorgt voor een grondige reiniging. De waterstraal reinigt je onderlichaam op een aangename manier met water. De watertemperatuur is handmatig instelbaar. Met het hybride warmwatersysteem blijft het water altijd op gelijke temperatuur.

Bezoek de showroom van jouw badkamerspecialist Van der Meulen in Drachten voor meer informatie en laat je inspireren.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

Luxe functies om het comfort te vergoten

De AquaClean Mera douchewc is verkrijgbaar in twee verschillende uitvoeringen: Mera Classic en Mera Comfort. Beide toiletten zijn standaard uitgerust met luxe functies die het comfort vergroten. Zo bevat de Mera Classic luchtzuivering en een warme luchtföhn en biedt de Mera Comfort extra opties als een verwarmde toiletzitting en oriëntatieverlichting.

Geberit AquaClean Mera douchewc - 2. Geberit luxe functies om het comfort te vergroten
Geberit AquaClean Mera douchewc - 2. Geberit luxe functies om het comfort te vergroten

De AquaClean Mera is uitgerust met een ladydouche en een douchekop met Whirlspray-technologie. De toevoeging van lucht zorgt voor een zachte, aangename waterstraal. De TurboFlush spoeltechnologie, zorgt ervoor dat het toilet zeer efficiënt en geluidloos spoelt als gevolg van de randloze toiletpot. Het zorgt ervoor dat vuil, kalk en bacteriën geen mogelijkheid hebben om zich te hechten.

GEBERIT AQUACLEAN MERA DOUCHEWC
Geberit AquaClean Mera douchewc toilet in badkamer detail
Geberit AquaClean Mera douchewc toilet in badkamer
Geberit AquaClean Mera douchewc toilet chroom in badkamer
Geberit AquaClean Mera douchewc toilet chroom in badkamer detail

De meest complete douchewc

De AquaClean Mera Comfort is van topkwaliteit en onderscheidt zich van andere douchewc’s door de unieke, luxe functionaliteiten. De Mera Comfort is voorzien van een verwarmde toiletzitting. Een sensor op het toilet zorgt ervoor dat de zitting pas opwarmt wanneer je dichterbij komt. Naast een verwarmde toiletzitting wijst de stijlvolle verlichting je de weg in het donker. Je hoeft ’s nachts geen felle lamp aan te zetten om het toilet te vinden, want de verlichting wordt automatisch geactiveerd door de naderingssensor.

De voordelen van een Geberit AquaClean Mera

  • Mogelijkheid tot het instellen van vier individuele profielen
  • Verwarmde toiletzitting
  • Föhnfunctie
  • Geïntegreerde geurafzuiging
GEBERIT COLLECTIE
Wij scoren een
21-07-2021
Waardering van onze klanten Ontdek wat onze klanten over ons vertellen Uitgebreid tijd nemen in het voortraject, verregaande ondersteuning tijdens de aanloop naar oplevering en zeer professionele installatie waarbij meegedacht wordt naar praktische en mooie esthetische oplossingen.
6x badkamer inspiratie en tips in je mailbox?
Meld je aan voor de Baden+ nieuwsbrief