Van der Meulen
Van der Meulen
De Giek 14
9206 AT Drachten
0512 510 250 - info@vandermeulendrachten.nl
Aangesloten bij
close
Sealskin douchedeuren
Sealskin douchedeuren - Sealskin douchedeuren Sealskin douchedeuren - Sealskin douchedeuren
Top kwaliteit douchedeuren en douchewanden

Sealskin douchedeuren en douchewanden

Sealskin douchedeuren en douchewanden spelen in op de laatste trends en bieden hoogwaardige kwaliteit. Dankzij jarenlange ervaring weet Sealskin als geen ander met welke ontwerpen, technieken en materialen de meest fraaie, functionele en kwalitatieve douches gemaakt kunnen worden. Een badkamer zonder douche is ondenkbaar. In de meeste badkamers is de douche geen dag onbenut. Het is de plek die je ’s morgens gebruikt om te ontspannen en waar je ’s avonds heerlijk alle inspanning van de voorbije dag van je afspoelt.

Sealskin douchedeuren - 1. Sealskin de specialist voor doucheoplossingen

Sealskin de specialist voor douchedeuren en douchewanden

Als het om douchedeuren en douchewanden gaat, is Sealskin de specialist. Dat begint al bij de keuze voor de hoogste kwaliteit gehard veiligheidsglas. Wil je transparantie van glas, dan kies je voor een profielarme of zelfs profielloze douchewand met helder glas. Voor wie houdt van een robuustere stijl dan is er een ruime keuze uit Sealskin douchewanden en douchecabines met rondom profielen. En voor extra privacy heb je de keuze uit glassoorten als grijs of (semi-) gesatineerd glas. Desgewenst wordt de douche van Sealskin uitgevoerd met Sealglas voor extra bescherming tegen kalk en vuil. Maximaal schoonmaakgemak dus!

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

Sealskin Gallery 3000: zelf samenstellen

De Sealskin Gallery 3000 douchewanden-serie maakt het mogelijk om zelf je douchewand samen te stellen. Kies uit verschillende variaties in glas, verschillende grepen - en elke greep weer in drie kleuren - en verschillende mogelijkheden om de wanden te monteren. Jij bepaalt hoe je het wilt hebben. Bijzonder is de variant met het verborgen wandprofiel. Hierbij zie je enkel een volledig transparante glaswand. Het zichtbare profiel en de minimale wandbevestiging zijn leverbaar in zwart, mat zilver en chroom/zilver hoogglans. Aan jou de keuze!

Sealskin douchedeuren - Sealskin Gallery 3000
Sealskin Acqua 5000: designdouche met schuifdeuren

Sealskin Acqua 5000 schuifwand

De schuifdeuren en douchewanden uit de Acqua 5000 serie van Sealskin is de nieuwe generatie designdouches. Wanneer je op zoek bent naar een strak en transparant ogend design dan is de Acqua 5000 een topkeuze! De douchewand of schuifdeur is altijd perfect passend te plaatsen door de hoogwaardige kwaliteit van de techniek in deze serie. Naast de standaardmaten is maatwerk mogelijk waarbij de hoogte zelfs tot 225 cm gaat. En, een schuine zijde of zelfs in verstek is mogelijk. De schuifdeur beweegt erg soepel en is daardoor altijd zacht te openen en te sluiten. De extra dikke glaswanden creëren een solide (inloop) douche. Het glasoppervlak is volledig vlak en zo houd je de nieuwe douche eenvoudig schoon.

MEER SEALSKIN DOUCHEOPLOSSINGEN

Sealskin - serie 1700 - vijfhoek douchecabine
Sealskin - Dalice - douchecabine - kleurentherapie douche
Sealskin - Dalice - douchecabine in nis
Sealskin Multi douchecabine

Sealskin Gallery 3000 douchecabine

Sealskin’s Gallery 3000 douches zijn net als de Acqua 5000 voorzien van een minimalistisch design en voorzien van de nieuwste technieken. Deze douches zijn uitgevoerd met een klein vast deel. Hierdoor heeft de deur minder ruimte nodig en kun je gemakkelijk een toilet, wastafel of radiator naast de douche plaatsen. Daarnaast is de stabilisatiesteun vrijwel onzichtbaar en biedt maximale bewegingsruimte ìn de douche. Dit komt doordat de deur- zijwand combinatie slim parallel geplaatst is aan de deur. De Sealskin Gallery 3000 is ook verkrijgbaar met trendy zwarte profielen.

Je douche compleet

Je Sealskin douchedeur of douchecabine maak je compleet met een Sealskin douchevloer. Want uiteraard douche je het liefst op een praktische, solide en uiterst betrouwbare ondergrond. Dat functioneel en fraai heel goed samengaan, bewijzen wij je graag met ons brede Sealskin assortiment met uiteenlopende vormen, maten en uitvoeringen. Van opbouw douchebak tot volledig vlakke vloer.

SEALSKIN COLLECTIE

Met liefde gemaakt
Afspraak maken