Van der Meulen
Van der Meulen
De Giek 14
9206 AT Drachten
0512 510 250 - info@vandermeulendrachten.nl
Aangesloten bij
Sunshower Deluxe
Sunshower Deluxe - Sunshower Deluxe Sunshower Deluxe - Sunshower Deluxe
Luxe combinatie van uv- en infraroodlicht  

Sunshower Deluxe

De dag beginnen met een verfrissende douche onder het genot van warm zonlicht? De Sunshower Deluxe maakt het mogelijk. Deze sunshower combineer zon- en infraroodlicht, waardoor je ontspant en tegelijkertijd een egale teint krijgt.

Sunshower Deluxe - 1. Sunshower Deluxe voor optimaal comfort

Sunshower Deluxe voor optimaal comfort

De Sunshower Deluxe verwarmt je hele lichaam met zon- en infraroodlicht. Je kunt de Sunshower Deluxe ook combineren met een stoomcabine voor een complete wellness-ervaring. De Sunshower Deluxe wordt volledig ingebouwd in de wand. Hierdoor zie je alleen het elegante, gezandstraalde glas. De Sunshower heeft een afmeting van 187 x 32 x 17 cm en is verkrijgbaar in een witte en zwarte uitvoering.

Bezoek de showroom van jouw badkamerspecialist Van der Meulen in Drachten voor meer informatie en laat je inspireren.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

Eenvoudige bediening Sunshower Deluxe

Met een druk op de knop kies je bij de Sunshower Deluxe voor de infraroodmodus of de zonlichtmodus. Begin de dag fit en vitaal met het warme zonlicht. Na een intensieve dag ontspan je vervolgens je spieren met het infraroodlicht.

Sunshower Deluxe - 2. Sunshower Deluxe eenvoudige bediening
Sunshower Deluxe - 2. Sunshower Deluxe eenvoudige bediening

Ingebouwde timer

De ingebouwde timer zet de Sunshower na tien minuten automatisch uit. Dit zorgt ervoor dat je op een verantwoorde wijze het vitamine D-niveau op peil houdt en een gezond teint krijgt over het hele lichaam. Na gebruik koelt de Sunshower geleidelijk in vier minuten af.

Sunshower Deluxe White

De Sunshower Deluxe is verkrijgbaar in de kleuren wit en zwart. De witte Sunshower geeft een rustige, luxe uitstraling aan je doucheruimte. Daarnaast valt het blauwe (zon) licht en het rode-infraroodlicht extra op als je de Sunshower gebruikt. De witte Sunshower zorgt voor een wellnessbeleving in iedere badkamer.

Sunshower Deluxe Black

Zwart in de badkamer is dé trend. Daarom heeft de Sunshower Deluxe ook een zwarte variant. De Sunshower wordt volledig ingebouwd in de wand. In de douche zie je alleen een mooie zwarte lijst, rondom het gezandstraalde melkglas. Een chique aanwinst voor je badkamer!

SUNSHOWER COLLECTIE
Wij scoren een
21-07-2021
Waardering van onze klanten Ontdek wat onze klanten over ons vertellen Uitgebreid tijd nemen in het voortraject, verregaande ondersteuning tijdens de aanloop naar oplevering en zeer professionele installatie waarbij meegedacht wordt naar praktische en mooie esthetische oplossingen.
6x badkamer inspiratie en tips in je mailbox?
Meld je aan voor de Baden+ nieuwsbrief