Van der Meulen
Van der Meulen
De Giek 14
9206 AT Drachten
0512 510 250 - info@vandermeulendrachten.nl
Aangesloten bij
close
Van Rijn Products - Van Rijn Products Van Rijn Products - Van Rijn Products
Trendy maatwerk douchewanden

Van Rijn Products

Van Rijn is specialist in maatwerk douchewanden. Een maatwerk douchewand is de oplossing voor al je badkamerwensen. Een glazen douchedeur op maat kan er bijvoorbeeld voor zorgen dat je onder een schuin dak kunt douchen, of dat je badkamer ineens een stuk groter lijkt. Zo kun je met een douchewand van Van Rijn altijd de juiste sfeer creëren in je badkamer.

Van Rijn Products - Specialist in maatwerk douchewanden

Specialist in maatwerk douchewanden

Maatwerk tilt je badkamer naar een hoger niveau. Het vormt je badkamer tot een geheel, waarbij alles volledig op elkaar afgestemd is. Van Rijn is specialist in maatwerk doucheoplossingen. Een maatwerk douchewand geeft allure aan je badkamer. Vooral als je kiest voor een wand waarbij het glas tot het plafond reikt. Bij Van der Meulen helpen we je, door middel van een badkamerontwerp, graag met de juiste doucheoplossing in je nieuwe badkamer. Vervolgens zorgen we ervoor dat je douchewand vakkundig ingemeten en geplaatst wordt.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

Maatwerk volgens de laatste trends

Bij Van Rijn Products houden ze de trends goed in de gaten. Dit zorgt ervoor dat de douchewanden van Van Rijn voldoen aan de trends van dit moment. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit 6 soorten glas en 18 kleuren scharnieren, zoals zwart, wit en goud. Zo kun je jouw ideale doucheoplossing samenstellen.

Van Rijn Products - Maatwerk volgens de laatste trends
Van Rijn Products - Van Rijn interieuroplossingen

Van Rijn binnendeur of glazen wand

Je kunt bij Van Rijn terecht voor meer dan alleen douchewanden. Zo kun je de vertrouwende kwaliteit ook terug laten komen in de rest van je woning. Denk bijvoorbeeld aan een glazen binnendeur of een glaswand als afscheiding tussen twee ruimtes.

VAN RIJN PRODUCTS COLLECTIE

Van Rijn Products - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom in Drachten

Ben je op zoek naar inspiratie? Kom naar onze showroom om onze badkameropstellingen te bekijken. Ontvang een geheel vrijblijvend persoonlijk advies van onze badkamerspecialist. 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Met liefde gemaakt
Afspraak maken