Van der Meulen
Van der Meulen
De Giek 14
9206 AT Drachten
0512 510 250 - info@vandermeulendrachten.nl
Aangesloten bij
Vasco designradiator
Vasco designradiator - Vasco designradiator Vasco designradiator - Vasco designradiator
De mooiste warmtebron in huis

Vasco aluminium designradiator

Een Vasco designradiator is er voor iedereen. Of je nu op zoek bent naar dé eyecatcher in huis, een onderhoudsvriendelijk model of een energiezuinige designradiator. Horizontaal of verticaal, met handdoekhouder of zonder. De mogelijkheden zijn oneindig. De specialisten van Van der Meulen in Drachten laten je graag de complete collectie aluminium radiatoren zien.

Vasco designradiator - 1. Vasco designradiator van aluminium

Designradiator van aluminium

Vasco heeft een breed assortiment aan aluminium designradiatoren. Een designradiator van aluminium is volledig recyclebaar en heeft veel minder waterinhoud dan een klassieke radiator. Hierdoor wordt deze veel sneller warm: zo bespaar je aanzienlijk op je energierekening. Het lichte gewicht van aluminium zorgt er bovendien voor dat de radiator direct aan de muur kunt hangen. Je hebt geen verankeringen nodig.

Bezoek de showroom van jouw badkamerspecialist Van der Meulen in Drachten voor meer informatie en laat je inspireren.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

Vasco Mono: Design en warmte naadloos verweven

Een designradiator met een scala aan mogelijkheden. De Vasco Mono is een smalle aluminium designradiator. Deze radiator brengt je huis op de perfecte temperatuur en het design is een lust voor het oog. De aansluitingen zijn niet zichtbaar. Dit maakt de Mono een echte eyecatcher. Niet voor niets heeft de Vasco Mono meerdere internationale prijzen in de wacht gesleept. In 2018 de Italiaanse Archiproducts Design Award en begin 2019 de Duitse iF Design Award. 

 

Vasco designradiator - 2. Vasco Mono: design en warmte naadloos verweven
Vasco designradiator - 2. Vasco Mono: design en warmte naadloos verweven

Vasco Mono Beams en Bryce 

De Vasco Mono is verkrijgbaar in twee uitvoeringen: Beams en Bryce. De Vasco Beams kenmerkt zich door de strakke, geometrische balken. De Bryce is een designradiator die door de fijne, onregelmatige structuur telkens weer nieuwe lichtschakeringen en contrasten oproept. De zorgt voor een natuurlijk element in je ruimte. Nieuw zijn de warme kleuren! Wat dacht je van Gold, Curry of Zilver?

Vasco Oni

Een uitblinker in de collectie aluminium designradiatoren is de Vasco Oni. Deze ultradunne designradiator is slechts 8 mm diep en kan daarom strak tegen de muur geplaatst worden. De Vasco Oni is verkrijgbaar als vlakke plaat of met stijlvolle handdoekuitsparingen. Door de vlakke plaat is de Vasco Oni zeer makkelijk te onderhouden. Vasco erkend het belang van duurzaamheid. Daarom is de Oni ook verkrijgbaar als elektrische variant.

Vasco designradiator - 3. Vasco Oni
Vasco - Oni Designradiator - betonlook
Vasco - Alu zen designradiator
Vasco - bryce - curry - designradiator
Vasco - Oni designradiator - wit

Meer designradiatoren

Vasco heeft een groot scala aluminium designradiatoren om je huis op stijlvolle wijze te verwarmen. Verkrijgbaar in allerlei designs, afmetingen en leverbaar in nagenoeg alle Vasco-kleuren. Er is altijd een passende radiator bij de stijl van je badkamer. Ontdek alle aluminium designradiatoren van Vasco in de winkel. 

Vermogen radiator berekenen

Ga je een designradiator kopen? Bereken altijd eerst het hoeveel vermogen die je nodig hebt om de ruimte op de juiste temperatuur te verwarmen. Vasco heeft hiervoor een handige calculator. Deze berekent de benodigde warmte-afgifte en laat zien welke Vasco radiatoren voor jou geschikt zijn.

VASCO COLLECTIE
Wij scoren een
21-07-2021
Waardering van onze klanten Ontdek wat onze klanten over ons vertellen Uitgebreid tijd nemen in het voortraject, verregaande ondersteuning tijdens de aanloop naar oplevering en zeer professionele installatie waarbij meegedacht wordt naar praktische en mooie esthetische oplossingen.
6x badkamer inspiratie en tips in je mailbox?
Meld je aan voor de Baden+ nieuwsbrief