Van der Meulen
Van der Meulen
De Giek 14
9206 AT Drachten
051 251 0250 - info@vandermeulendrachten.nl
Aangesloten bij

Compacte badkamer met natuurlijke tinten

In de ontwerpfase van dit project had Van der Meulen een duidelijk uitgangspunt: de badkamer en het toilet mochten geen alledaagse uitstraling hebben. Daarnaast liet de klant in het gesprek blijken dat hij een passie heeft voor tuinen met een natuurlijk karakter. Deze factoren heeft Van der Meulen meegenomen in het ontwerp voor een complete badkamer en een toilet.

Buiten naar binnen

De passie voor tuinen komt duidelijk terug in de look & feel van de ruimtes. De houtlook wandtegels dragen bij aan het natuurlijke effect en geven de badkamer een warme uitstraling. Deze buitentinten zijn ook terug te zien in de patchwork tegels. Patchwork geeft een speelse twist aan de badkamer en het toilet. Er is bewust gekozen om deze stijl in beide ruimtes terug te laten komen om eenheid in de woning te creëren.

Complete badkamer

Deze compacte badkamer is ondanks de afmetingen, toch van alle gemakken voorzien. Zo beschikt de badkamer over een ruime inloopdouche van het huismerk van Baden+ en een luxe designradiator van HSK. De radiator bevat praktische tussenruimtes waar je een handdoek kunt ophangen. Zo heb je altijd een warme handdoek binnen handbereik als je de douche uitstapt.

Door de slimme indeling van de badkamer blijft er genoeg ruimte over voor een breed badkamermeubel. Het badmeubel beschikt over twee diepe lades met veel opbergruimte, waardoor losse spullen uit het zicht staan. De brede wasbak en de hoge kraan van Grohe maken het plaatje compleet.

Direct contact opnemen  
Compacte badkamer met natuurlijke tinten - Reviewblok
Wij scoren een
9.2
9.2 van 1 10
09-09-2018
Waardering van onze klanten Het werk wordt uitgevoerd volgens afspraak door vakmensen.
Compacte badkamer met natuurlijke tinten - Nieuwsbriefblok
 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties