Van der Meulen
Van der Meulen
De Giek 14
9206 AT Drachten
051 251 0250 - info@vandermeulendrachten.nl
Aangesloten bij

Familie badkamer in Drachten

Complete badkamer voor de hele familie

Onze klant in Drachten had een duidelijke wens; een ruim bad en een royale douche. Echter de ruimte was enigszins beperkt, gezien het raam in de badkamer. Je staat immers niet graag recht voor het raam onder de douche. Voor de badkamer ontwerper bij Van der Meulen Drachten was het dan ook even puzzelen om de juiste indeling voor deze badkamer te ontwerpen. 

Badkamerontwerp voor de toekomst

Op basis van de beschikbare ruimte en de wensen van onze klant uit Drachten hebben we het bad onder het raam geplaatst. Door de compacte buitenmaat van het Orona bad van Wavedesign was hierdoor zelfs ruimte voor een wandcloset van Villeroy & Boch. Daarnaast hebben we gekozen voor een Pelipal badmeubel, die aan weerszijde iets aflopend is. Hierdoor blijft er voldoende loopruimte in de badkamer. De douchecabine van HSK hebben we zo groot mogelijk, 120x80 cm, uitgevoerd. Daarbij hebben we rekening gehouden met de benodigde bewegingsruimte in de toekomst. Tevens is de douche voorzien van een glijstangset met een geintegreerde handgreep en de sfeervolle vloertegels hebben een licht antislip oppervlak. Op deze manier kunnen we badkameroplossingen toevoegen, die handig zijn bij het ouder worden, zonder dat de badkamer een uitstraling voor ouderen krijgt. 

Bent u benieuwd naar welke functionele oplossingen wij nog meer kunnen bieden voor optimale comfort en veiligheid in uw badkamer? Maak een afspraak bij Van der Meulen Drachten en wij adviseren u graag.

Direct contact opnemen  
Familie badkamer in Drachten - Reviewblok
Wij scoren een
9.2
9.2 van 1 10
09-09-2018
Waardering van onze klanten Het werk wordt uitgevoerd volgens afspraak door vakmensen.
Familie badkamer in Drachten - Nieuwsbriefblok
 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties