Van der Meulen
Van der Meulen
De Giek 14
9206 AT Drachten
051 251 0250 - info@vandermeulendrachten.nl
Aangesloten bij

Compacte badkamer in Drachten

Compacte badkamer met alles erin

De wens van deze klant in Drachten was een badkamer die klaar voor de toekomst zou zijn. De hoge instap in de bestaande douche zou op termijn een obstakel gaan vormen voor bewoners "op leeftijd". Door de kleine ruimte moest er goed nagedacht worden over de beste oplossing. De badkamer ontwerper bij Van der Meulen Drachten kwam daarom met het idee om de bestaande muur van de douche te verwijderen en zo meer ruimte te krijgen voor het meubel.

Door de Easydrain douchegoot in de breedte van de ruimte te plaatsen en van een NovelliniRose schuifdeur te voorzien, werd de optimale indeling gevonden. De douche is hierdoor ruim genoeg, en er is geen ruimte nodig voor het openen van de douchedeur. Het badkamermeubel met keramische wastafel van Dansani, in combinatie met een kraan van Hansgrohe geeft het geheel een moderne uitstraling. De ruimte wordt verwarmd door een tijdloze designradiator van HSK.

Tegen de wand zijn grote tegels van 20x40 cm van Rako gebruikt. En door de Grespania stroken van 15x60 cm in de breedterichting te leggen, doet de badkamer ruimer aan dan deze in werkelijkheid is.

Bent u benieuwd naar welke functionele oplossingen wij nog meer kunnen bieden voor optimale comfort en veiligheid in uw badkamer? Maak een afspraak bij Van der Meulen Drachten en wij adviseren u graag.

Direct contact opnemen  
Kleine badkamer in Drachten - Reviewblok
Wij scoren een
9.2
9.2 van 1 10
09-09-2018
Waardering van onze klanten Het werk wordt uitgevoerd volgens afspraak door vakmensen.
Kleine badkamer in Drachten - Nieuwsbriefblok
 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties