Van der Meulen
Van der Meulen
De Giek 14
9206 AT Drachten
051 251 0250 - info@vandermeulendrachten.nl
Aangesloten bij

Moderne badkamer Drachten

Badkamer met chique en strakke stijl in Drachten

De familie van deze prachtige moderne badkamer in Drachten kwam bij ons de showroom binnen met een uitdagende wens. De badkamer van hun nieuwe appartement/penthouse moest vorm gegeven worden, maar wel op basis van de casco aangelegde aansluitpunten. Aangezien de afwerkvloer al was voorzien van vloerverwarming konden we de leidingen niet zomaar verleggen. Gelukkig is voor de ontwerpers van Van der Meulen uit Drachten geen uitdaging te gek en zijn we aan de slag gegaan met de wensen van onze klant en hebben we ook met de casco aangelegde aansluitpunten een droom badkamer kunnen realiseren voor deze familie uit Drachten.

Als leidraad hebben we het badkamermeubel van Laufen Palomba genomen. Deze moderne badkamer is gerealiseerd in een penthouse in het centrum van Drachten. Met het toepassen van het exclusieve badkamermeubel hebben we de badkamer een chique, maar ook strakke stijl gegeven. Op basis van de bestaande voorzieningen heeft de badkameradviseur van Van der Meulen Drachten meerdere opstellingen gemaakt en besproken. Het hoekbad van Riho is gekozen vanwege de ruime binnenmaten, het strakke voorpaneel en de vloeiende lijnen, dezelfde lijnen zitten in de wastafel. De wanden van de badkamer zijn afgewerkt met gerectificeerde wandtegels en deels zijn de wanden afgewerkt met badkamer muurverf. De combinatie van tegels en verf zorgt voor een mooie moderne uitstraling en het strakke badkamermeubel komt tegen de muurverf goed uit. Voor de vloer is gekozen voor antislip vloertegels. Tijdens de werkzaamheden hebben de installateurs van Van der Meulen Drachten de Easy Drain afvoergoot toch in de verdiepte douchevloer kunnen plaatsen, ondanks de ongunstige positie van de afvoer. Door het toepassen van een verdiept douchegedeelte is de afwatering nu optimaal.

Praktische en complete badkamer

Voor de douche is gekozen voor een ruime inloopdouche met regendouche van Zucchetti en inbouw nis van Looox. Deze inbouw nis is niet alleen leuk om te zien maar ook erg praktisch om de douchespullen kwijt te kunnen. Het wandcloset van Laufen uit de Kartell serie, exclusief en speciaal design binnen het assortiment, is in de badkamer achter een muurtje geplaatst waardoor er privacy ontstaat in de badkamer. In het aparte toilet in de gang is gekozen voor het wandcloset van Laufen met daarbij een fontein van Clou. Op deze manier zijn de badkamer en het toilet één geheel geworden. Als finishing touch hebben we in deze complete badkamer een designradiator van HSK uit de serie Jenga opgehangen.

Heeft u ook een mooie uitdagende klus voor Van der Meulen uit Drachten of bent u op zoek naar een nieuwe badkamer? Komt u dan gerust langs in onze showroom in Drachten of maak direct een afspraak. De koffie staat voor u klaar.

 

Direct contact opnemen  
Moderne badkamer Drachten - Reviewblok
Wij scoren een
9.2
9.2 van 1 10
09-09-2018
Waardering van onze klanten Het werk wordt uitgevoerd volgens afspraak door vakmensen.
Moderne badkamer Drachten - Nieuwsbriefblok
 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties