Van der Meulen
Van der Meulen
De Giek 14
9206 AT Drachten
051 251 0250 - info@vandermeulendrachten.nl
Aangesloten bij

Ruimtelijke badkamer

Deze badkamer in Drachten heeft alles wat je nodig hebt om tot rust te komen. De badkamer is ruimtelijk en functioneel, zonder al te veel poespas. Van der Meulen verzorgde het badkamerontwerp en de installatie.

De kracht van tegels

De grote wand- en vloertegels hebben de eigenschap dat ze een badkamer groter doen lijken. Die unieke eigenschap zie je ook terug in deze ruimte. Er is gekozen voor lichte en donkere tegels om diepte te creëren. De donkere tegels zorgen daarnaast ook voor een warme uitstraling. De glazen douchewand brengt niet alleen rust in de badkamer, maar deze zorgt ook innerlijke rust waardoor je je hoofd even kunt leegmaken.

Slim badkamerontwerp

Dit project bewijst dat er veel mogelijkheden zijn om de badkamer volledig aan te passen aan de ruimte, het dagelijks leven van de klant en het budget. Het bad en het Mix & Match toilet met Geberit inbouwreservoir zijn onder de schuine wand geplaatst, waardoor de royale inloopdouche extra goed tot zijn recht komt. Het badmeubel van Pelipal staat centraal in de badkamer en is met zijn ruime afmetingen klaar voor het spitsuur in de ochtend. De dubbele kranen maken het mogelijk om met meerdere mensen tegelijk gebruik te maken van de badkamer. Ook de combinatie van het bad en de inloopdouche draagt hieraan bij.

Aangename warmte

De badkamer heeft altijd een aangename temperatuur door de aluminium Vasco designradiator. Deze radiator type Alu Zen bevat twee handdoekhouders, waardoor je altijd een warme handdoek kunt gebruiken als je het bad of de douche uitstapt.

Direct contact opnemen  
Ruimtelijke badkamer - Reviewblok
Wij scoren een
9.2
9.2 van 1 10
09-09-2018
Waardering van onze klanten Het werk wordt uitgevoerd volgens afspraak door vakmensen.
Ruimtelijke badkamer - Nieuwsbriefblok
 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties