Van der Meulen
Van der Meulen
De Giek 14
9206 AT Drachten
051 251 0250 - info@vandermeulendrachten.nl
Aangesloten bij

Badkamer en toilet in Surhuizum Friesland

voor deze kleine badkamer in een oude boerderij in Surhuizum heeft van der Meulen een mooie oplossing bedacht.
De klant wilde graag zo veel mogelijk licht in de badkamer. Door een dakraam te installeren lijkt de badkamer direct een stuk groter dankzij het daglicht dat binnenvalt.
Door de originele balk van het dak in zicht te laten, en dit te combineren met een betonlook verf, wordt het authentieke karakter toch behouden in een moderne badkamer.

Ondanks de beperkte afmetingen zijn wij er toch in geslaagd alle gewenste voorzieningen in de badkamer te plaatsen. Een hangend toilet en badkamermeubel met wastafel en een ruime inloopdouche.

De vloer en met grote tegels van Aparici is gecombineerd met een betonlook verf waardoor de badkamer licht en rustig oogt. Ook het badkamermeubel uit de Mix & Match collectie van Baden+ is licht gehouden, zodat de ruimte zo groot mogelijk lijkt.
De douchewand is vanwege de schuine kap maatwerk van HSK. De doucheafvoer is door onze tegelzetter keurig weggewerkt in de vloer, ondanks de aanwezigheid van een balkenvloer zoals je deze aantreft in oude boerderijen. De doucheset van Hansgrohe is een heerlijke combinatie van regendouche met handdouche. Om wat afzetruimte te hebben in de douche, is een planchet van Looox opgehangen.

Door gebruik te maken van elektrischevloerverwarming kon een designradiator achterwege gelaten worden maar is de badkamer toch behaaglijk warm.

Direct contact opnemen  
Surhuizum - badkamer en WC - Reviewblok
Wij scoren een
9.2
9.2 van 1 10
09-09-2018
Waardering van onze klanten Het werk wordt uitgevoerd volgens afspraak door vakmensen.
Surhuizum - badkamer en WC - Nieuwsbriefblok
 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties