Van der Meulen
Van der Meulen
De Giek 14
9206 AT Drachten
051 251 0250 - info@vandermeulendrachten.nl
Aangesloten bij

WC en badkamer in Drachten

De badkamer van deze klanten was na de nodige dienstjaren hard toe aan vervanging.
De inrichting was gedateerd, en bovendien niet meer naar de wensen van de bewoners.

Bad eruit, douche erin

Vanwege een veranderde gezinssituatie en de leeftijd van de badkamer was het hoog tijd deze te vervangen door een nieuwe. Daarbij werd er bewust voor gekozen het bad eruit te laten. Daardoor kon ook het gemetselde losse douchemuurtje dat in de badkamer aanwezig worden verwijderd. 
Door gebruik te maken van een een profielloze douchewand en de vloertegels die doorlopen in de ruime inloopdouche met een Easydrain afvoer, oogt de badkamer nu een stuk ruimtelijker.

Bijzonder aan deze badkamer is dat de behalve de wand achter de inloop douche er geen wand tegels zijn gebruikt. Op de wanden is stucwerk toegepast met speciale stucverf die geschikt is voor toepassing in de badkamer.

Zonnen onder de douche
De bewoners hebben zichzelf verwend door in de douche een Sunshower te plaatsen. Hiermee kan vooral in de wintermaanden tijdens het douchen het gebrek aan zonlicht gecompenseerd worden door gebruik te maken van de UV-lampen in de Sunshower. Deze zorgen dat het lichaam vitamine D aanmaakt, waardoor zij zich energieker voelen en bovendien een gezonde kleur krijgen. De infrarood lampen kunnen gebruikt worden voor het ontspannen van de spieren en het stimuleren van de bloedsomloop. En uiteraard zijn ze comfortabel warm.

Voldoende opbergruimte in de badkamer

Doordat het bad werd weggelaten ontstond er voldoende ruimte voor ruime opbergmogelijkheden. Naast het badkamermeubel met wastafel en ruime lades, was er ook ruimte voor een hoge opbergkast. Hierdoor kunnen alle nodige badkamer artikelen netjes worden opgeborgen. 

Randloos toilet, eenvoudig te reinigen

De WC is ook meteen onder handen genomen. Hierbij is een zwevende toiletpot geplaatst van Sphinx. Dit randloze model uit de serie Rimfree 345 is eenvoudig te reinigen omdat er geen rand aanwezig is waar vuil en aanslag zich kan ophopen. Ook hier is weer gebruik gemaakt van hetzelfde stucwerk als in de badkamer.

Direct contact opnemen  
WC en badkamer - Reviewblok
Wij scoren een
9.2
9.2 van 1 10
09-09-2018
Waardering van onze klanten Het werk wordt uitgevoerd volgens afspraak door vakmensen.
WC en badkamer - Nieuwsbriefblok
 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties