Van der Meulen
Van der Meulen
De Giek 14
9206 AT Drachten
0512 510 250 - info@vandermeulendrachten.nl
Aangesloten bij
close
Over ons - Over ons Over ons - Over ons
Jouw badkamerspecialist in Drachten 

Van der Meulen

Al ruim 50 jaar zijn we als familiebedrijf de specialist voor jouw nieuwe badkamer. In onze luxe showroom in Drachten, vlakbij Surhuisterveen, laten wij je graag onze unieke badkameropstellingen zien. Ben je van plan om je badkamer te renoveren? Wij, van Van der Meulen, nemen graag het project uit handen. We ontzorgen u van A-Z, van badkamerontwerp tot badkamerinstallatie. Als je in Friesland op zoek bent naar het beste advies en de mooiste badkamers, ben je bij ons aan het juiste adres.

BEZOEK ONZE SHOWROOM

Over ons - 1. Meulen Het installeren van een nieuwe badkamer vraagt vakkennis

Het installeren van een nieuwe badkamer vraagt vakkennis

Een nieuwe badkamer is een investering voor jaren. Daarom wil je dat het project tot in de puntjes verzorgd wordt. Er komen in een badkamer veel onderdelen samen. Denk aan bouwtechnisch werk, elektra, loodgieterswerk, stucwerk en de montage van het sanitair. Met ons eigen installatieteam zorgen we ervoor dat je een kwalitatief goede badkamer in je woning krijgt. Vakmensen pur sang!

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

Ons team

Onze badkameradviseurs onder leiding van Janny en Andre Hofman staan graag voor je klaar om je te voorzien van een uitgebreid en eerlijk advies. Nadat we goed naar je geluisterd hebben maken we een badkamerontwerp dat past bij je budget, gezinssamenstelling en wensen. Ook adviseren wij je in materiaalkeuze en plaatsing van je complete badkamer. Als extra service kun je gebruikmaken van onze gediplomeerde interieurdesigner. Zo ben je verzekerd van een bijzonder badkamerontwerp van een vakspecialist.

Over ons - 2. Meulen Ons team
Wij worden blij als onze klant tevreden is. Daarom werken we met hart en ziel aan mooie badkamers.
Over ons - 4. Meulen Specialiteitenblok

Een grote tegelcollectie

Naast vele badkamer- en sanitairopstellingen hebben we een ruime tegelafdeling. Je vindt hier een ruime keuze in wand- en vloertegels. De nieuwste kleuren, formaten en dessins kun je bij ons in bekijken. Bij Van der Meulen Badkamers & Tegels in Drachten verkopen we alleen tegels van topkwaliteit in slijtvastheid, kleur en rechte afwerking. En zeker dat laatste is belangrijk bij de tegels die steeds groter worden. Onze professionele tegelzetters zorgen ervoor dat uw woonvloer of badkamertegel uitstekend gelegd wordt.

LEES MEER 

Een complete badkamer inclusief installatie

Voor de complete inrichting en installatie van je badkamer of toilet heb je slechts één adres nodig. Van der Meulen Badkamers & Tegels beschikt over een eigen team van gemotiveerde installateurs en tegelzetters. Zo hebben we optimale controle over de kwaliteit en uitvoering van de badkamerinstallatie en heb je slechts één aanspreekpunt. We voeren daarom veel projecten uit voor grote landelijke bouwbedrijven en lokale aannemers. Zowel in utiliteitsbouw als in renovatie en nieuwbouwwoningen. Dat doen we in de wijde omgeving van Drachten (Friesland), zoals Heerenveen, Surhuisterveen en de provincie Groningen.

Over ons - 5. Meulen Een complete badkamer inclusief installatie
Over ons - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom in Drachten

Ben je op zoek naar inspiratie? Kom naar onze showroom om onze badkameropstellingen te bekijken. Ontvang een geheel vrijblijvend persoonlijk advies van onze badkamerspecialist. 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

De zekerheid van Van der Meulen

Bij het kopen van een badkamer komt veel kijken. Je wilt een badkamer die precies past bij je smaak. Plus jarenlang plezier door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen en vakkundige installatie. Kies je voor Van der Meulen? Dan kies je voor de zekerheid van vakmanschap! 

  • Persoonlijke werkwijze
  • Vakkundige installatie
  • Heldere prijsafspraken
  • De zekerheid van garantie
Met liefde gemaakt
Afspraak maken