Van der Meulen
Van der Meulen
De Giek 14
9206 AT Drachten
0512 510 250 - info@vandermeulendrachten.nl
Aangesloten bij
close

Reviews over Van der Meulen

Wij scoren een
9.3
9.3 van 1 10
op 81 Van der Meulen reviews
Communicatie
8.8
Advies
9.1
Offerte
9.1
Medewerkers
9.5
Deskundigheid
9.5
Resultaat
9.5
Nazorg
8.9

Review door Familie Mosselaar

Geplaatst op 21-04-2024

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 7
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 9

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Wij hebben jullie ervaren als een meedenkend op maat adviseur! Goed inspelen op de individuele wensen en mogelijkheden.

Positieve opmerking:
Snel reageren op vragen en het onderhouden van persoonlijk contact dmv mail en app en winkel bezoek. Ruime keuze en kwalitatief mooie producten.

Verbeterpunten:
Geen

Review door Fam. Nieuwenhuis

Geplaatst op 28-03-2024

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Nieuwe badkamer en wc laten installeren. Het is prachtig geworden en we genieten er dagelijks van

Positieve opmerking:
Er wordt goed overlegd en meegedacht. En zat een productiefout in de wastafel. Dit zagen we pas na installatie. Ook dit hebben ze vlot hersteld door middel van een andere te installeren.

Verbeterpunten:
Geen

Review door Fam. Dorgelo

Geplaatst op 16-03-2024

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Fijne communicatie, denken goed mee, komen met goede ideeën waar je zelf niet aan hebt gedacht.

Positieve opmerking:
Persoonlijke aandacht zowel met advies als uitvoering.

Verbeterpunten:
geen

Review door de heer Atsma

Geplaatst op 27-02-2024

9
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 9
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Heb m'n sanitair (2 toiletten en badkamer) laten upgraden door Van der Meulen. Ben over zowel het voortraject (informatie, advisering), de uitvoering als de afwikkeling uiterst tevreden.

Positieve opmerking:
De uitvoering: vakmanschap. Planning: in de uitvoering sloten de activiteiten van interne medewerkers en onderaannemers perfect op elkaar aan.

Verbeterpunten:
Na opdrachtverstrekking bleef reactie/bedankje uit; cliënt kan zich afvragen of getekende offerte wel is ontvangen, maar gelet op het kostenplaatje is een bedankje sowieso op z'n plek

Review door fam. Thiecke

Geplaatst op 03-02-2024

10
Communicatie 8
Advies 9
Offerte 9
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Zeer goed

Positieve opmerking:
Behulpzaam, betrouwbaar

Verbeterpunten:
De Stucadoor kwam bijna 1,5 uur later dan gecommuniceerd. Leverde wel goed werk af. Communicatie over derde partijen kan dus beter.

Review door Mevrouw Rijswijk

Geplaatst op 04-01-2024

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte nvt
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Uitstekend.

Positieve opmerking:
Goed en praktisch advies, duidelijke afspraken, monteur heeft zeer netjes gewerkt.

Verbeterpunten:
?

Review door Familie Visser

Geplaatst op 20-12-2023

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Supertevreden met onze nieuwe badkamer!

Positieve opmerking:
Deskundig personeel met oog voor detail, die meedenken tijdens het proces en daarin de klant centraal stellen. Grote klasse.

Verbeterpunten:
Geen

Review door Mevr. Doetjes

Geplaatst op 16-12-2023

8
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat 8
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
V.d. Meulen Drachten

Positieve opmerking:
Vriendelijk personeel. Werken netjes.

Verbeterpunten:
Geen tips

Review door familie Veldhuis

Geplaatst op 23-11-2023

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Prima bedrijf. Goed advies gekregen in de showroom en ook heel duidelijk qua kosten. Prachtige badkamer en keurig afgewerkt.

Positieve opmerking:
Er wordt geprobeerd om de verbouwing zo soepel mogelijk te laten verlopen zodat je snel weer gebruik kunt maken van je badkamer.

Verbeterpunten:
Geen. Prima bedrijf.

Review door Mevrouw Anna van der Wal

Geplaatst op 03-11-2023

10
Communicatie 10
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Positief

Positieve opmerking:
Houden zich aan de afspraken w.b. Planning en uitvoering en hebben oog voor wat de client nodig heeft en echt graag wil .

Verbeterpunten:
Heb ik niet .

Review door Cor de Haan

Geplaatst op 30-10-2023

10
Communicatie 9
Advies nvt
Offerte nvt
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Uitstekend: bij de offerte/verkoop, bij de voorbereiding van de installatie en bij de feitelijke uitvoering. Er wordt steeds afgestemd waardoor je als klant zeer nauw betrokken bent bij de uitvoering en daarmee het eindresultaat. Het resultaat is er ook naar, prachtig!!

Positieve opmerking:
Meedenken, afstemming en zeer nauwkeurig werken. Niet gehaast maar gedegen, vriendelijk.

Verbeterpunten:
Eigenlijk gewoonweg niet.

Review door Familie Bolle

Geplaatst op 30-10-2023

10
Communicatie 9
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
De badkamer in onze nieuwe woning leek in eerste instantie mooi genoeg, met enkele kleine wijzigingen. Achteraf bleek dat er veel meer moest gebeuren dan we hadden gedacht. Door vd Meulen is er heel goed meegedacht wat er mogelijk was, en we hebben daardoor een mooiere badkamer gekregen dan we hadden verwacht.

Positieve opmerking:
Het project werd van begin tot eind goed begeleid. Wij konden alles aan hun overlaten.

Verbeterpunten:
Bij vd Meulen zijn het professionals. Wij zijn leken. Soms is het goed als de professional checkt of de leek goed begrijpt wat er bedoeld wordt of wat het te verwachten resultaat is.

Review door Fam. Uithol

Geplaatst op 14-09-2023

10
Communicatie 7
Advies 9
Offerte 7
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 9
Nazorg 7

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Professioneel bedrijf met mooie showroom, aardige adviseurs en kundige vakmensen.

Positieve opmerking:
Meedenken in oplossingen.

Verbeterpunten:
Een eindoplevering misten wij.

Review door Fam op den Kelder

Geplaatst op 06-09-2023

8
Communicatie 8
Advies 9
Offerte 8
Medewerkers 9
Deskundigheid 9
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Onze nieuwe wc voldoet volledig aan onze wensen.

Positieve opmerking:
Goede communicatie, actief meedenken, hoge kwaliteit

Verbeterpunten:
Geen

Review door Fam. Hoekstra

Geplaatst op 06-09-2023

10
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 6
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat 10
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Prettig personeel zowel in de winkel als bij de monteurs. Altijd overleg mogelijk

Positieve opmerking:
Denkt met de klant mee

Verbeterpunten:
Duur van de wkzh wordt in de showroom ietwat rooskleurig ingeschat

Review door Fam. Elverdink

Geplaatst op 04-09-2023

8
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 9
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Goede service, goed in het meedenken bij problemen en keurig werk afgeleverd

Positieve opmerking:
kwaliteit, kennis van zaken, goede advisering

Verbeterpunten:
eerder in het traject een technisch ontwerp maken, nu kwamen we 1 week voor een verrassing te staan, wat later wel keurig is opgelost. Ik had het fijner gevonden, wanneer we hier in een eerder stadium een oplossing voor hadden gevonden

Review door Jona Polak

Geplaatst op 03-09-2023

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 9
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Erg goed. Professioneel.

Positieve opmerking:
Komen afspraken na.

Verbeterpunten:
Voeg fotos toe van meubels in de offerte

Review door Familie de Vries

Geplaatst op 01-09-2023

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Prettig, zeer kundig

Positieve opmerking:
Mense met ervaring die de klant centraal stellen en oplossing gericht werken

Verbeterpunten:
Geen

Review door Mevr. Hiemstra

Geplaatst op 30-08-2023

9
Communicatie 10
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 9
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Prima bevallen, klantvriendelijk en goede uitleg.

Positieve opmerking:
Nemen de tijd voor de klant, goede en heldere uitleg

Verbeterpunten:
1) Bereikbaarheid van het bedrijf. Verdient beter. 2) Iets duidelijker aangeven wanneer er wordt gestart met de werkzaamheden.

Review door Fam. van Kammen

Geplaatst op 02-05-2023

9
Communicatie 9
Advies 8
Offerte 7
Medewerkers 9
Deskundigheid 9
Resultaat 10
Nazorg 9

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Prima

Positieve opmerking:
kwaliteit en deskundigheid

Verbeterpunten:
levertijd is te lang

Review door Familie Riemersma/de Graaf

Geplaatst op 14-03-2023

10
Communicatie 10
Advies nvt
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Wij hebben een heel goede ervaring met het bedrijf.

Positieve opmerking:
We werden steeds goed op de hoogte gehouden door de planner.

Verbeterpunten:
We zijn heel tevreden over de gang van zaken en zijn ook zeer tevreden over de badkamer.

Review door Familie Visser

Geplaatst op 15-02-2023

9
Communicatie 9
Advies 9
Offerte 8
Medewerkers 9
Deskundigheid 9
Resultaat 10
Nazorg 9

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Professioneel en betrokken

Positieve opmerking:
Meedenken

Verbeterpunten:
Planning is niet altijd even duidelijk

Review door fam. Siegersma

Geplaatst op 22-05-2022

8
Communicatie 8
Advies 9
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat 8
Nazorg 6

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
prima ervaring

Positieve opmerking:
korte lijnen

Verbeterpunten:
in principe niet

Review door Fam. de Vries

Geplaatst op 21-07-2021

10
Communicatie 9
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
super klantgericht en hele professionele installatie

Positieve opmerking:
Uitgebreid tijd nemen in het voortraject, verregaande ondersteuning tijdens de aanloop naar oplevering en zeer professionele installatie waarbij meegedacht wordt naar praktische en mooie esthetische oplossingen.

Verbeterpunten:
Planning van stukadoor werkzaamheden liep wat stroef, maar onze eigen planning wat oplevering betreft liep ook erg uit.

Review door De heer Benus

Geplaatst op 29-06-2021

9
Communicatie 8
Advies 9
Offerte 9
Medewerkers 9
Deskundigheid 10
Resultaat 9
Nazorg 9

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Het hele proces, dus van het uitzoeken, offerte, tot de oplevering duurde erg lang maar dat had meerdere oorzaken. Onder meer corona, levertijden en drukte. Verder was er pech door een scheur in een kastje en een te korte stabilisatorstand. Daardoor duurde het proces nog eens veel langer dan gepland was. Het eindresultaat is echter naar volle tevredenheid.

Positieve opmerking:
Het denken in oplossingen na ontstane problemen. Tijdens de kerstvakantie, waar het bedrijf gesloten was, werd een extern klusbedrijf ingeschakeld om toch gebruik te kunnen maken van toilet en douche.

Verbeterpunten:
Ik heb een aantal keren zelf contact moeten leggen omdat ik niets van het bedrijf hoorde terwijl dat wel was afgesproken.

Review door Fam. Penninga

Geplaatst op 19-06-2021

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Zeer klantvriendelijk en deskundig geholpen tijdens het uitzoeken van ons sanitair en tegels in onze nieuwbouwwoning.

Positieve opmerking:
Snelle reactie op mail en telefoon.

Verbeterpunten:
N.v.t

Review door familie Kooistra

Geplaatst op 04-10-2020

8
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat 8
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Was goed

Positieve opmerking:
Kwaliteit, goed aan de afspraken gehouden

Verbeterpunten:
Geen

Review door Fam. Bosma

Geplaatst op 07-06-2020

8
Communicatie 6
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 2

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
meedenkend, nette aanpak.

Positieve opmerking:
goed advies en nemen de tijd

Verbeterpunten:
Begin was de communicatie goed, later in het proces niet helemaal goed op elkaar afgestemd.Over het resultaat zeer tevreden.Geen contact geweest over nazorg.

Review door Mevr. Steenhuis

Geplaatst op 28-05-2020

9
Communicatie 10
Advies nvt
Offerte nvt
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Het gevoel van een familiebedrijf. Ik werd goed geholpen zonder druk.

Positieve opmerking:
Aantal keren vooraf gebeld over wijzigingen. Werd heel goed meegedacht

Verbeterpunten:
Zou ik op dit moment niet weten.

Review door Haringsma

Geplaatst op 13-11-2019

9
Communicatie 9
Advies 9
Offerte 9
Medewerkers 9
Deskundigheid 9
Resultaat 9
Nazorg 9

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Wij hebben samen met Van der Meulen Dachten, onze badkamer gerenoveerd. Onze samenwerking was zeer goed te noemen. Aangezien wij zelf veel hebben gedaan, hebben we de voormontage en de afmontage van het sanitair door hun monteur laten doen Door hun ontwerp en materiaal keuze is het een perfekte badkamer geworden.

Positieve opmerking:
In mogelijkheden denken en waar nodig is, bij staan met raad en daad

Verbeterpunten:
Doorgaan met adviseren en begeleiden van klanten die grotendeels de verbouwing zelf doen

Vorige1
Met liefde gemaakt
Afspraak maken