Van der Meulen
Van der Meulen
De Giek 14
9206 AT Drachten
0512 510 250 - info@vandermeulendrachten.nl
Aangesloten bij

Reviews over Van der Meulen

Wij scoren een
9.2
9.2 van 1 10
op 58 Van der Meulen reviews
Communicatie
8.6
Advies
9.1
Offerte
9.3
Medewerkers
9.4
Deskundigheid
9.6
Resultaat
9.4
Nazorg
8.6

Review door Fam. de Vries

Geplaatst op 21-07-2021

10
Communicatie 9
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
super klantgericht en hele professionele installatie

Positieve opmerking:
Uitgebreid tijd nemen in het voortraject, verregaande ondersteuning tijdens de aanloop naar oplevering en zeer professionele installatie waarbij meegedacht wordt naar praktische en mooie esthetische oplossingen.

Verbeterpunten:
Planning van stukadoor werkzaamheden liep wat stroef, maar onze eigen planning wat oplevering betreft liep ook erg uit.

Review door De heer Benus

Geplaatst op 29-06-2021

9
Communicatie 8
Advies 9
Offerte 9
Medewerkers 9
Deskundigheid 10
Resultaat 9
Nazorg 9

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Het hele proces, dus van het uitzoeken, offerte, tot de oplevering duurde erg lang maar dat had meerdere oorzaken. Onder meer corona, levertijden en drukte. Verder was er pech door een scheur in een kastje en een te korte stabilisatorstand. Daardoor duurde het proces nog eens veel langer dan gepland was. Het eindresultaat is echter naar volle tevredenheid.

Positieve opmerking:
Het denken in oplossingen na ontstane problemen. Tijdens de kerstvakantie, waar het bedrijf gesloten was, werd een extern klusbedrijf ingeschakeld om toch gebruik te kunnen maken van toilet en douche.

Verbeterpunten:
Ik heb een aantal keren zelf contact moeten leggen omdat ik niets van het bedrijf hoorde terwijl dat wel was afgesproken.

Review door Fam. Penninga

Geplaatst op 19-06-2021

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Zeer klantvriendelijk en deskundig geholpen tijdens het uitzoeken van ons sanitair en tegels in onze nieuwbouwwoning.

Positieve opmerking:
Snelle reactie op mail en telefoon.

Verbeterpunten:
N.v.t

Review door familie Kooistra

Geplaatst op 04-10-2020

8
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat 8
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Was goed

Positieve opmerking:
Kwaliteit, goed aan de afspraken gehouden

Verbeterpunten:
Geen

Review door Fam. Bosma

Geplaatst op 07-06-2020

8
Communicatie 6
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 2

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
meedenkend, nette aanpak.

Positieve opmerking:
goed advies en nemen de tijd

Verbeterpunten:
Begin was de communicatie goed, later in het proces niet helemaal goed op elkaar afgestemd.Over het resultaat zeer tevreden.Geen contact geweest over nazorg.

Review door Mevr. Steenhuis

Geplaatst op 28-05-2020

9
Communicatie 10
Advies nvt
Offerte nvt
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Het gevoel van een familiebedrijf. Ik werd goed geholpen zonder druk.

Positieve opmerking:
Aantal keren vooraf gebeld over wijzigingen. Werd heel goed meegedacht

Verbeterpunten:
Zou ik op dit moment niet weten.

Review door Haringsma

Geplaatst op 13-11-2019

9
Communicatie 9
Advies 9
Offerte 9
Medewerkers 9
Deskundigheid 9
Resultaat 9
Nazorg 9

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Wij hebben samen met Van der Meulen Dachten, onze badkamer gerenoveerd. Onze samenwerking was zeer goed te noemen. Aangezien wij zelf veel hebben gedaan, hebben we de voormontage en de afmontage van het sanitair door hun monteur laten doen Door hun ontwerp en materiaal keuze is het een perfekte badkamer geworden.

Positieve opmerking:
In mogelijkheden denken en waar nodig is, bij staan met raad en daad

Verbeterpunten:
Doorgaan met adviseren en begeleiden van klanten die grotendeels de verbouwing zelf doen

Review door anonymous

Geplaatst op 18-10-2019

9
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 9
Deskundigheid 9
Resultaat 9
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Heel vriendelijk en kundig

Positieve opmerking:
Dat het bedrijf zelf werknemers in dienst heeft. Zoals monteur,tegelzetter. GEEN zzp ers

Verbeterpunten:

Review door anonymous

Geplaatst op 18-10-2019

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 8
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Goede, plezierige en deskundige communicatie, goed vakmanschap

Positieve opmerking:
Deskundigheid en luistervermogen met adequate terugkoppeling

Verbeterpunten:
Neen, uitstekend en zo door

Review door anonymous

Geplaatst op 20-09-2019

10
Communicatie 8
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Prachtig resultaat zeer tevreden

Positieve opmerking:

Verbeterpunten:

Review door anonymous

Geplaatst op 19-09-2019

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Zeer prettig

Positieve opmerking:
Goed personeel

Verbeterpunten:
Geen

Review door anonymous

Geplaatst op 31-08-2019

9
Communicatie 9
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 9
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Zeer deskundig advies. Uitgebreid assortiment. Prima uitvoering van alle werkzaamheden.

Positieve opmerking:
Met name zeer goede adviezen verkoopafdeling.

Verbeterpunten:
Werkplanning soms niet optimaal. (door grote drukte?)

Review door H. Piersma

Geplaatst op 25-04-2019

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Goed en vakkundig geholpen.

Positieve opmerking:
Goed bereikbaar en afspraken worden nagekomen.

Verbeterpunten:
Geen.

Review door anonymous

Geplaatst op 22-03-2019

10
Communicatie 9
Advies 9
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Het ging om een kleine klus. Prettig dat die toch serieus is benaderd. Er is gevraagd en ongevraagd advies gegeven. Ook tijdens de uitvoering is getracht een zo goed mogelijk resultaat te bereiken.

Positieve opmerking:
Serieuze aandacht voor de wensen van de klant. Prettige communicatie over welke keuzes daarbij kunnen en moeten worden gemaakt. Je merkt dat de mensen het belangrijk vinden het werk goed te doen.

Verbeterpunten:

Review door anonymous

Geplaatst op 19-03-2019

8
Communicatie 10
Advies 9
Offerte 9
Medewerkers 9
Deskundigheid 9
Resultaat 8
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Prima geadviseerd en tijd voor genomen

Positieve opmerking:
De tijd die voor je wordt genomen

Verbeterpunten:
Geen

Review door Elverdink

Geplaatst op 16-03-2019

9
Communicatie 9
Advies 9
Offerte 9
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Wij hebben een zeer goed ervaring met van der Meulen. We hebben goede adviezen gekregen over hoe de badkamer in te delen. De producten die geleverd zijn bevallen uitstekend.

Positieve opmerking:
Wij vonden het erg fijn dat de monteurs meedenkend waren. We konden ze ten alle tijde bellen als we er even niet meer uitkwamen, en gaven ons een goed advies. Omdat onze planning uitliep konden de installateurs ook zo hun planning hierop aanpassen! erg fijn.

Verbeterpunten:
-

Review door anonymous

Geplaatst op 06-03-2019

9
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 9
Medewerkers 9
Deskundigheid 10
Resultaat 9
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Mooie, eigentijdse collectie. Anders dan de meeste standaard badkamers. Er is een mooi ontwerp voor de badkamer gemaakt, ze hebben alle materialen geleverd: van douchemeubel, tegels, stucverf en sanitair tot douchekranen. Onze eigen installateur heeft daarna alles geplaatst.

Positieve opmerking:
korte, strakke lijnen.

Verbeterpunten:

Review door anonymous

Geplaatst op 02-01-2019

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Ik ben heel prettig en vakkundig geholpen met het uitzoeken van een badkamer. Door lekkage van mijn oude bad , moest ik plotseling een andere badkamer. Hier was ik niet echt op voorbereid , zodat ik de begeleiding als zeer prettig heb ervaren. De installatie verliep vervolgens heel netjes , zorgvuldig en zeer vakkundig.

Positieve opmerking:
Ik heb de vak bekwaamheid en de perfectie van zowel de tegelzetter als de installateur als zeer aangenaam ervaren.

Verbeterpunten:
Nee , alles liep perfect.

Review door anonymous

Geplaatst op 09-09-2018

10
Communicatie 8
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat 10
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
We zijn plezierig ontvangen in een mooie showroom en hebben deskundig advies gekregen.

Positieve opmerking:
Het werk wordt uitgevoerd volgens afspraak door vakmensen.

Verbeterpunten:
N.v.t.

Review door T. Sikkens

Geplaatst op 15-07-2018

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Vanaf het begin een goede verstandhouding en ze voelde meteen aan wat wij wel en niet wilden. Ze kwam met hele leuke ideeën en toen de tekening gemaakt was hebben we op een positieve manier onderhandeld over de puntjes op de i.

Positieve opmerking:
De zorg tijdens de hele renovatie was zeer goed. Ze waren altijd goed bereikbaar en kwamen met goede oplossingen als er iets tegenzat.

Verbeterpunten:
Op dit moment niet.

Review door Klant uit Drachten

Geplaatst op 27-06-2018

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Er is een ruime keus zowel in tegels als sanitair.

Positieve opmerking:
Je wordt er prettig geholpen. Ze denken met je mee. Ze nemen de tijd voor je. Ze zijn duidelijk. Ze weten waar ze het over hebben.

Verbeterpunten:
Nee.

Review door anonymous

Geplaatst op 27-06-2018

8
Communicatie 7
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 9
Deskundigheid 8
Resultaat 10
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Positief

Positieve opmerking:
Vakkundig en vriendelijk personeel

Verbeterpunten:
In ons geval zou de planning iets beter kunnen

Review door Fam. Pit

Geplaatst op 25-12-2017

8
Communicatie 9
Advies 7
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 8
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Van de Meulen in Drachten heeft bij ons een mooi badkamer en wc project afgeleverd.

Positieve opmerking:
Kwaliteit en vakmanschap

Verbeterpunten:
Geen

Review door anonymous

Geplaatst op 17-12-2017

8
Communicatie 7
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat 8
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Goede voorlichting en uitvoering!

Positieve opmerking:
korte lijnen, duidelijke communicatie

Verbeterpunten:

Review door H. van Renssen

Geplaatst op 10-12-2017

7
Communicatie 6
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 9
Deskundigheid 10
Resultaat 9
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Eenmaal levering en plaatsing hardstenen haardplateau. Eenmaal levering en uitvoering badkamer renovatie.

Positieve opmerking:
Goed advies over keuze sanitair en tegelwerk voor renovatie badkamer. In showroom ruime variatie van redelijk geprijsde tegels, sanitair, badkamermeubilair. Prima prijs kwaliteitverhouding.

Verbeterpunten:
Communicatie over levertijd en plannnig werkzaamheden moet beter. Te vaak moest ik navragen: wanneer de renovatie definitief zou worden uitgevoerd.

Review door Bartus

Geplaatst op 09-12-2017

9
Communicatie 8
Advies 9
Offerte 9
Medewerkers 10
Deskundigheid 9
Resultaat 9
Nazorg 9

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Goed geholpen in de showroom, daarna nog bezoek van monteur om eea op te meten. Goede installatie werd netjes en precies gewerkt en oude rommel mee genomen. Deskundig en vriendelijk personeel dat afspraken nakwam.

Positieve opmerking:
Netjes en precies geïnstalleerd.

Verbeterpunten:
Geen

Review door anonymous

Geplaatst op 06-12-2017

8
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat 9
Nazorg 7

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
verbouwing/renovatie badkamer. Uitstekend advies. Uitvoering volgens planning. Oog voor detail van de vakmensen. Ook prijstechnisch bleef het geheel binnen de opgegeven begroting.

Positieve opmerking:
Oog voor detail.

Verbeterpunten:
geen

Review door anonymous

Geplaatst op 12-09-2017

8
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat 8
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Goede ondersteuning uitbouwen eigen ideeen.

Positieve opmerking:
Prima uitvoering werkzaamheden.

Verbeterpunten:
-

Review door anonymous

Geplaatst op 20-08-2017

9
Communicatie 5
Advies 8
Offerte 10
Medewerkers 8
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Prachtig mooie badkamer gekregen, de kwaliteit van uitvoering was prima

Positieve opmerking:
Heeft vakmensen aan het werk die het werk heel goed op elkaar afstemmen

Verbeterpunten:
Communicatie over verwachte doorlooptijd van iets wat nog geleverd moest worden waardoor de badkamer langer dan nodig niet af kon worden gemaakt.

Review door anonymous

Geplaatst op 26-07-2017

8
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat 9
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
We hebben goede ervaringen en zijn zeer tevreden met het eindresultaat.

Positieve opmerking:
Heldere communicatie toen het werk wat vertraging op liep.

Verbeterpunten:
Communiceer afspraken die gemaakt zijn over de installatie van tijdelijke voorzieiningen ook met de uitvoerders zodat sneller op de vraag van de klant kan worden gereageerd.

Vorige1
Wij scoren een
21-07-2021
Waardering van onze klanten Ontdek wat onze klanten over ons vertellen Uitgebreid tijd nemen in het voortraject, verregaande ondersteuning tijdens de aanloop naar oplevering en zeer professionele installatie waarbij meegedacht wordt naar praktische en mooie esthetische oplossingen.
6x badkamer inspiratie en tips in je mailbox?
Meld je aan voor de Baden+ nieuwsbrief