Van der Meulen
Van der Meulen
De Giek 14
9206 AT Drachten
051 251 0250 - info@vandermeulendrachten.nl
Aangesloten bij
Tegels - Tegels
Van der Meulen Badkamers

Tegels zijn sfeermakers

In onze inspirerende badkamershowroom hebben we ook een mooie afdeling met tegels bij Van der Meulen Badkamers & Tegels in Drachten. Natuurlijk tegels voor de badkamer, maar ook voor uw keuken of woonvloer. Van natuursteen tot beton- of houtlook en van klein tot XXL-formaat. Aarzel niet en loop bij ons binnen, we laten u graag de trends zien!

  Tegels - 1. Meulen Grote showroom met veel keuze in vloer- en wandtegels

Grote showroom met veel keuze in vloer- en wandtegels

De tegel is de sfeermaker in de badkamer. Kiest u voor landelijk, modern strak of juist voor een industriële uitstraling? Wat uw smaak ook is: tegels maken het verschil. De productietechnieken zijn de laatste jaren zo verbeterd, dat men zelfs in staat is om een realistische houtstructuur op een tegel te realiseren. De steeds verder ontwikkelende technieken waarmee tegels worden gemaakt, zorgen er tevens voor dat de diversiteit in tegels immens is. Effecten als 'betonlook' en 'houtlook', maar ook marmer- of natuursteenlook worden in keramische betaalbare tegels verwerkt. U zult in onze showroom in Friesland versteld staan van het enorm uiteenlopende aanbod. Graag laten we u de vele mogelijkheden voor uw woning zien.

Woonvloeren

De vloer is meestal de eerste basiskeuze en daarna wordt de rest van de inrichting erbij gezocht. Voor de keuken en woonkamer kiezen we steeds vaker voor een tegelvloer. De tegelvloer heeft de plaats van parket, laminaat en vinyl ingenomen. Er is namelijk veel om uit te kiezen en een tegelvloer is erg gemakkelijk in onderhoud. Bij Van der Meulen Badkamers & Tegels werken we graag met buitenlandse merken zoals Casalgrande, Padana en Cedir uit Italië en Grespania en Keraben uit Spanje. Prachtige tegels met een temperamentvolle uitstraling. We hebben bij Van der Meulen in Drachten een grote collectie tegels, zodat u altijd een tegel vindt die bij u past.

  Tegels - 2. Meulen Woonvloeren
We vinden het heerlijk om met de klant door alle tegelkasten te gaan en mooie tegelcombinaties te maken. Eigenlijk is het net een snoepkast waar je uit mag kiezen.

Betonlook tegels

Een industriele sfeer in de badkamer is een grote trend. Denk aan een combinatie van zwarte kranen en een douchewand met ruige profielen. Keramische tegels in betonlook of een mooie grijstint versterken deze stoere uitstraling. Bij Van der Meulen in Drachten vindt u een ruime keuze in grijze tegels en betonlook. Kijk maar eens naar deze voorbeeldbadkamer. Deze badkamer is voorzien van exclusieve betonlooktegels en is alleen verkrijgbaar bij Baden+.  

  Tegels - 4. Meulen Betonlook tegels/Eigen tegelzetbedrijf
  Tegels - 4. Meulen Betonlook tegels/Eigen tegelzetbedrijf

Ons eigen tegelzetbedrijf

Van der Meulen in Drachten begon als tegelzetbedrijf. Met ruim 15 tegelzetters verzorgen we al 50 jaar projecten bij particulieren en bedrijven in geheel Friesland. Vakmensen pur sang die een heel klein mozaïektegeltje netjes plaatsen, maar ook een XXL-tegel van 1.20 x 1.20 meter. De samenwerking tussen de installateurs, stukadoors en de tegelzetters is perfect. En dat is ook noodzakelijk, want al het werk moet naadloos op elkaar aansluiten. Zo zorgen we er samen voor dat de wens van onze klant in vervulling gaat.

Maak een afspraak  

De zekerheid van Van der Meulen

Bij het kopen van een badkamer komt veel kijken. U wilt een badkamer die precies past bij uw smaak. Plus jarenlang plezier door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen en vakkundige installatie. Kiest u voor Van der Meulen dan kiest u voor de zekerheid van vakmanschap! 

  • Persoonlijke werkwijze
  • Vakkundige installatie
  • Heldere prijsafspraken
  • De zekerheid van garantie
Tegels - Reviewblok
Wij scoren een
9.2
9.2 van 1 10
09-09-2018
Waardering van onze klanten Het werk wordt uitgevoerd volgens afspraak door vakmensen.
Tegels - Nieuwsbriefblok
 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties