Van der Meulen
Van der Meulen
De Giek 14
9206 AT Drachten
0512 510 250 - info@vandermeulendrachten.nl
Aangesloten bij
close
Tegels - Tegels Tegels - Tegels
Van der Meulen Badkamers & Tegels

Tegels zijn sfeermakers

Bij Van der Meulen Badkamers & Tegels in Drachten hebben we een ruim assortiment tegels voor je badkamer, keuken of woonvloer. Van natuursteen tot beton- of houtlook en van klein tot XXL-formaat. Aarzel niet en loop binnen in onze inspirerende showroom, nabij Heerenveen. We laten je graag de nieuwste tegeltrends zien!

Tegels - 1. Van der Meulen grote showroom met veel keuze in vloer- en wandtegels

Grote showroom met veel keuze in vloer- en wandtegels

De tegel is de sfeermaker in de badkamer. Kies je voor landelijk, modern strak of juist voor een industriële uitstraling? Wat je smaak ook is: tegels maken het verschil. De productietechnieken zijn de laatste jaren zo verbeterd, dat men zelfs in staat is om een realistische houtstructuur op een tegel te realiseren. De steeds verder ontwikkelende technieken waarmee tegels worden gemaakt, zorgen er tevens voor dat de diversiteit in tegels immens is. Effecten als 'betonlook' en 'houtlook', maar ook marmer- of natuursteenlook worden in keramische betaalbare tegels verwerkt. Je zult in onze showroom in Friesland versteld staan van het enorm uiteenlopende aanbod. Graag laten we je de vele mogelijkheden voor je woning zien.

We vinden het heerlijk om met de klant door alle tegelkasten te gaan en mooie tegelcombinaties te maken. Eigenlijk is het net een snoepkast waar je uit mag kiezen.

Betonlook tegels

Een industriele sfeer in de badkamer is een grote trend. Denk aan een combinatie van zwarte kranen en een douchewand met ruige profielen. Keramische tegels in betonlook of een mooie grijstint versterken deze stoere uitstraling. Bij Van der Meulen in Drachten vind je een ruime keuze in grijze tegels en betonlook. Kijk maar eens naar deze voorbeeldbadkamer. Deze badkamer is voorzien van exclusieve betonlooktegels en is alleen verkrijgbaar bij Baden+.  

Tegels - 4. Meulen Betonlook tegels/Eigen tegelzetbedrijf
Tegels - 4. Meulen Betonlook tegels/Eigen tegelzetbedrijf

Ons eigen tegelzetbedrijf

Van der Meulen in Drachten begon als tegelzetbedrijf. Met ruim 15 tegelzetters verzorgen we al 50 jaar projecten bij particulieren en bedrijven in geheel Friesland en in Groningen. Vakmensen pur sang die een heel klein mozaïektegeltje netjes plaatsen, maar ook een XXL-tegel van 1.20 x 1.20 meter. De samenwerking tussen de installateurs, stukadoors en de tegelzetters is perfect. En dat is ook noodzakelijk, want al het werk moet naadloos op elkaar aansluiten. Zo zorgen we er samen voor dat de wens van onze klant in vervulling gaat.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Tegels - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom in Drachten

Ben je op zoek naar inspiratie? Kom naar onze showroom om onze badkameropstellingen te bekijken. Ontvang een geheel vrijblijvend persoonlijk advies van onze badkamerspecialist. 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

De zekerheid van Van der Meulen

Bij het kopen van een badkamer komt veel kijken. Je wilt een badkamer die precies past bij je smaak. Plus jarenlang plezier door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen en vakkundige installatie. Kies je voor Van der Meulen? Dan kies je voor de zekerheid van vakmanschap! 

  • Persoonlijke werkwijze
  • Vakkundige installatie
  • Heldere prijsafspraken
  • De zekerheid van garantie
Met liefde gemaakt
Afspraak maken