Van der Meulen
Van der Meulen
De Giek 14
9206 AT Drachten
0512 510 250 - info@vandermeulendrachten.nl
Aangesloten bij
vtwonen collectie - vtwonen collectie
Van der Meulen Badkamers & Tegels

Badkamercollectie van vtwonen

Bent u op zoek naar een trendy badkamer? Kom dan naar onze showroom om de vtwonen badkamercollectie te bekijken. Deze eigentijdse collectie maakt het samenstellen van uw droombadkamer makkelijk. De vtwonen badkamercollectie laat zien hoe je badkamermeubels, sanitair en tegels op een sfeervolle manier combineert. 

 

Exclusief dealer van vtwonen

Wij, Van der Meulen Badkamers en Tegels in Drachten, zijn exclusief dealer van de vtwonen badkamercollectie. De met zorg geselecteerde wastafels, badkamerkasten, spiegels en planchetten zijn er in verschillende kleuren, materialen en formaten. Alle onderdelen van de collectie zijn fraai op elkaar afgestemd. In onze ruime badkamershowroom hebben we een echte vtwonen badkamer staan. Kom langs en laat u inspireren!

Mooie grijs en wittinten in uw badkamer

Opvallend is het extra ruime vrijstaande bad met een badplug in dezelfde kleur powderwhite. Het bad is gemaakt van composiet, wat het bad vlekbestendig en krasvast maakt. Het bad is prachtig in combinatie met de vrijstaande badkraan en handdouche ‘Curve’. Of wat dacht u van de unieke wastafel Shell in de kleur graphite? Een bijzondere wastafel die opgetrokken lijkt te zijn uit de onderkast. Bij Van der Meulen in Drachten stelt u een complete vtwonen badkamer samen. Deur op slot en genieten maar!

  vtwonen collectie - 2. Meulen Mooie grijs en wittinten in uw badkamer
  vtwonen collectie - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom

Bent u op zoek naar inspiratie? In onze showroom vindt u prachtige opstellingen van badkamers in allerlei stijlen. Ook staan onze badkamerspecialisten klaar om u te helpen bij het samenstellen van uw ideale badkamer.

CONTACT OPNEMEN

De zekerheid van Van der Meulen

Bij het kopen van een badkamer komt veel kijken. U wilt een badkamer die precies past bij uw smaak. Plus jarenlang plezier door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen en vakkundige installatie. Kiest u voor Van der Meulen dan kiest u voor de zekerheid van vakmanschap! 

  • Persoonlijke werkwijze
  • Vakkundige installatie
  • Heldere prijsafspraken
  • De zekerheid van garantie
vtwonen collectie - Reviewblok
Wij scoren een
9.3
9.3 van 1 10
02-01-2019
Waardering van onze klanten Ik heb de vak bekwaamheid en de perfectie van zowel de tegelzetter als de installateur als zeer aangenaam ervaren.
vtwonen collectie - Nieuwsbriefblok
 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties