Van der Meulen
Van der Meulen
De Giek 14
9206 AT Drachten
0512 510 250 - info@vandermeulendrachten.nl
Aangesloten bij
close
Woonvloeren - Woonvloeren Woonvloeren - Woonvloeren
Van der Meulen Badkamers & Tegels

Woonvloeren

Woonvloeren bepalen voor een groot gedeelte de uitstraling van een ruimte. De keuze van een woonvloer zorgt ervoor dat de ruimte bijvoorbeeld groot, warm of authentiek oogt. Bij Van der Meulen in Drachten zijn we gespecialiseerd in vloeren, zoals PVC vloeren en tegelwoonvloeren. We helpen je graag bij de keuze voor een passende woonvloer.

Woonvloeren - Vloeren voor uw gehele woning

Woonvloeren voor iedere ruimte

Wanneer een woning wordt ingericht worden de tegels voor de vloer meestal als eerste gekozen. Steeds vaker wordt er voor een tegelvloer gekozen. De tegelvloer heeft de plaats van parket, laminaat en vinyl ingenomen. Niet voor niets. De keuze in tegels is enorm en een tegelvloer is gemakkelijk in onderhoud. Bij Van der Meulen Badkamers & Tegels werken we graag met buitenlandse merken zoals Casalgrande, Padana en Cedir uit Italië en Grespania en Keraben uit Spanje. Prachtige tegels met een temperamentvolle uitstraling. We hebben bij Van der Meulen in Drachten een grote collectie tegels, zodat u altijd een tegel vindt die bij je past. Vervolgens leggen we de tegels bij jou thuis in Friesland in omgeving.

PVC vloeren

Een PVC vloer is tegenwoordig in veel verschillende stijlen, maten en kleuren verkrijgbaar. Naast alle mogelijkheden in design, kent een PVC vloer nog meer voordelen. Zo is deze vloersoort opgebouwd uit meerdere kunststof lagen met een extra sterke toplaag, waardoor een PVC vloer zeer slijtvast en veilig is. Bekijk hieronder alle voordelen van PVC vloeren:

  • Perfect te combineren met vloerverwarming
  • Geluiddempend en gemakkelijk schoon te maken
  • Veilig: onze PVC vloeren hebben de meeste keurmerken, waaronder TÜV
  • 100% verantwoorde kwaliteit: getest en gecertificeerd
Woonvloeren - PVC vloeren en tegelwoonvloeren
Woonvloeren - PVC vloeren en tegelwoonvloeren

Tegelwoonvloeren

Naast woonvloeren van PVC hebben we bij Van der Meulen in Drachten ook een uitgebreide tegelafdeling. Laat je inspireren door de verscheidenheid in tegels voor uw woning, zoals badkamertegels of unieke woonvloeren. Ons eigen tegelzetbedrijf zorgt ervoor dat wand- en vloertegels vakkundig geplaatst worden. In Drachten, Heerenveen, Groningen en de wijde omgeving. In onze showroom in Drachten vertellen we je graag meer over de laatste tegeltrends en de mogelijkheden van tegels in je woning.

MEER OVER TEGELS

Met trots kunnen we zeggen dat we de veiligste PVC vloer met de meeste keurmerken in huis hebben!

Ons eigen tegelzetbedrijf

Ruim 50 jaar geleden begon Van der Meulen als tegelzetbedrijf. Inmiddels werken onze ervaren tegelzetters dagelijks aan de mooiste projecten voor particulieren en bedrijven in Friesland. Onze vakmensen werken uiterst secuur. Van de kleinste mozaïektegels tot de grootste xxl betontegels. Onze installateurs en tegelzetters werken perfect met elkaar samen, waardoor al het werk naadloos op elkaar aansluit. Zo zorgen we er samen voor dat jouw wens in vervulling gaat.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Woonvloeren - Eigen tegelzetbedrijf
Woonvloeren - keurmerken

Onze vloeren zijn getest en gecertificeerd!

Onze PVC vloeren zijn veilig en worden geleverd met een veiligheidscertificaat. De vloeren zijn van het merk IPC, dat staat voor kwaliteit. IPC PVC vloeren voldoen aan de strenge vereisten van de TÜV PROFICERT-product interior PREMIUM-certificering. De vloeren zijn uitvoerig getest en dragen tevens bij aan een gezond milieu. Wij kunnen dan ook met trots zeggen dat we de veiligste PVC vloeren met de meeste keurmerken in huis hebben.
 

Woonvloeren - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom in Drachten

Ben je op zoek naar inspiratie? Kom naar onze showroom om onze badkameropstellingen te bekijken. Ontvang een geheel vrijblijvend persoonlijk advies van onze badkamerspecialist. 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Met liefde gemaakt
Afspraak maken